Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi politikė Dalia Teišerskytė oficialiai skiriasi su vyru: santuokoje praleido 30 metų

Buvusios politikės, poetės Dalios Teišerskytės ir Anatolijaus Čiupkovo skyrybos tęsiasi jau daugiau nei dešimtmetį, tačiau atrodo, kad dabar jau tikrai priartėjo prie oficialios pabaigos. Teismą pasiekė skyrybų dokumentai, tad šioje byloje jau netrukus bus padėtas galutinis taškas.
Dalia Teišerskytė ir Anatolijus Čiupkovas
Dalia Teišerskytė ir Anatolijus Čiupkovas / 15min nuotr.

Sutuoktinių skyrybos oficialiai turėtų būti įteisintos trečiadienį, Kauno apylinkės teisme. Santuoka nutraukiama abiejų sutuoktinių bendru sutikimu.

Buvę sutuoktiniai turi du sūnus: Linas baigė Lietuvos muzikos akademiją, dirba UAB „Gabija“ generaliniu direktoriumi, Pranas baigė Kolpingo kolegiją, dirba UAB „Gabija“ vadybininku.

Vis dėlto prieš 10 metų įvykusios skyrybos Daliai nebuvo lengvas išbandymas. Ji pasakojo, kad skyrybų metu net buvo atsidūrusi ties išsekimo riba.

„Žmogus skyryboms neduoda, o aš tekėti nesiruošiu irgi, tai kažkaip stabilu, man gerai, turbūt ir jam gerai. Aš jo nemačiau jau daug metų. Žinot, po visų tų dalykų aš numečiau 27 kg. Slėpiau visa tai.

Kai žurnalistės vaikščiojo ir prašė pasidalinti, kokios dietos laikausi, tai pagalvodavau: tuoj kaip duosiu tau per galvą batą nusiavus arba pati nusišausiu. Buvo labai sunku ir labai blogai. Iš Seimo narių, niekas, žinoma, negaili, visi sakė, kad taip man ir reikia – reikėjo sėdėti namie ir virti košę.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dalia Teišerskytė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dalia Teišerskytė

Bet aš manau, kad gal gerai, kad taip atsitiko. Gal žmogus dabar laimingas, nes su manimi laimingam būti yra labai sunku. Aš labai reikli sau ir kitiems, vaikams buvau reikli“, – laidai „Stilius“ pasakojo ji.

Dalia prisipažįsta, kurį laiką ji buvo labai nelaiminga.

„Aš visiškai valgyti negalėjau. Lyg kažkas liežuvį būtų užrišęs.... Bet kita vertus, tada buvau labai graži. Kai atvažiavo Ispanijos karalienė, mes fotografavomės, atsitiktinai buvau apsirengusi panašų kostiumėlį ir kažkas iš kolegų paklausė – kuri čia karalienė? Čia buvo mano liesumui komplimentas begalinis. Bet žinoma, geriau būti storam ir laimingam, nei liesam ir nelabai“, – gyvenimo būdo laidai sakė ji.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Anatolijus Čiupkovas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Anatolijus Čiupkovas

Tačiau viena ji neliko – šalia turėjo stiprų palaikymą: „Mane labai palaikė vaikai, mano draugės. Net važiuodavo su manim į Seimo bendrabutį nakvoti, nes buvo laikas, kai imdavau svirduliuoti ir nukrisdavau.

Vieną kartą nukritau Seime prie medicinos kabineto durų. Buvo toks ir nervinis, ir fizinis išsekimas. Tačiau viena ji neliko – šalia turėjo stiprų palaikymą: „Mane labai palaikė vaikai, mano draugės. Net važiuodavo su manim į Seimo bendrabutį nakvoti, nes buvo laikas, kai imdavau svirduliuoti ir nukrisdavau. Vieną kartą nukritau Seime prie medicinos kabineto durų. Buvo toks ir nervinis, ir fizinis išsekimas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius