-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Byra trečioji Sigito Martinavičiaus santuoka: žinią jautriai pranešė žmona Edita

Prieš daugiau nei dvejus metus Balyje vestuviniais žiedais apsikeitę Sigitas ir Edita Martinavičiai nusprendė sukti skirtingais keliais. Apie šį sprendimą socialiniuose tinkluose pranešė Edita.
Sigitas ir Edita Martinavičiai
Sigitas ir Edita Martinavičiai / Asmeninio albumo nuotr.

Žinią apie jau trečią griūvančią Sigito Martinavičiaus santuoką pranešė jo žmona Edita. Moteris jautriu įrašu pasidalijo savo socialinio tinklo paskyroje.

„Gyvenime gali mylėti. Ir ta meilė buvo. Labai stipri, gal kiek audringa su daug sunkumų. Bet viskas kas turi pradžią turi ir pabaigą.

Ta pabaiga gal atėjo greit, bet praleistas laikas kartu buvo tobulas ir galiu tik pasakyti ačiū žmogui, kuris 2,5 metų buvo su manim ir su juo galėjau išgyventi jausmus, kuriuos išgyvenau.

Skyrybos nėra lengvas dalykas, bet, manau, tą skausmą aš jau išgyvenau ir galiu pasakyti, kad jau esame išsiskyrę ir gana netrumpą laiką.

Kartais tiesiog reikia priimti sprendimus, kurie gal skausmingi, bet būtini tam, jog ateitis būtų gražesnė“, – socialinio tinklo paskyroje rašo E.Martinavičienė.

15min taip pat susisiekė su Edita, kuri patvirtino, kad skiriasi su S.Martinavičiumi.

„Nemanau, kad visada gyvenime turi kažkas nutikti, kad žmonės išsiskirtų. Jeigu mes tiesiog nebesijautėme kartu laimingi, mes nusprendėme vienas kitą paleisti. Na, taip būna“, – paaiškino Edita, paklausta, kas privedė prie tokio sprendimo.

Moteris atskleidė, kad apie skyrybas pora kalbėjosi ne vieną ir ne du kartus, tad sprendimas nebuvo priimtas per vieną dieną. Visgi santuoka dar oficialiai nenutraukta.

„Ne, dar kol kas oficialiai mes nesame išsiskyrę. Kadangi pas kitus neišeiname, tai tokios didelės skubos ir nėra“, – 15min sakė E.Martinavičienė.

15min bandė susisiekti ir su S.Martinavičiumi, tačiau nesėkmingai.

Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Sigitas Martinavičius ir Edita Rupeikaitė

15min primena, kad prieš daugiau nei dvejus metus S.Martinavičius ir E.Rupeikaitė susituokė Balyje.

Iki vestuvių Sigitas ir Edita kelioms dienoms leidosi į nuotykių kupiną kelionę po Balio salą. Iš pradžių jiedu apsigyveno pačiose džiunglėse, kur visai šalia knibždėjo įvairiausių gyvių.

„Apsistojome viloje, iš kurios matėsi nuostabus vaizdas į džiungles. Ten buvome apsaugoti nuo visų gyvūnų, išskyrus driežus. O jų ten gausu – guli lovoje, o jie ant baldakimo ropoja ir leidžia garsus... Iš džiunglių teritorijos nuolat girdėjosi įvairių paukščių ir gyvūnų skleidžiami garsai. Baisu nebuvo, žavėjo nuostabi laukinė gamta, ramybė ir aptarnaujančio personalo nuoširdus bendravimas, kuris labai skiriasi nuo daugelio šalių“, – 15min pasakojo ji.

Po keturių aktyvesnio poilsio dienų pora galiausiai atvyko į prabangų viešbutį, kur jau kitą dieną jų laukė ir vestuvių puota.

„Kai lapkričio 15-ąją atsikėlėme, mūsų jau laukė vestuvių organizatorė su padėjėja. Vos spėję įsikurti, skubėjome į vestuvių repeticiją, reikėjo išsirinkti vakarienės meniu, gėles, operatorius. Fotografus jau buvome išsirinkę Lietuvoje, o visa kita iki smulkmenų jau buvo suplanuota už mus“, – pasakojo Edita.

Beje, Sigitas ir Edita susituokė vos po pusmečio draugystės.

Sigitui ši santuoka buvo trečia. Iš pirmosios santuokos jis turi dvi dukras, iš antrosios – sūnų ir dukrą. Editai šios vestuvės buvo antrosios. Iš ankstesnių santykių ji turi du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius