Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Kuliešius ir V.Šmaižytė savo santykius oficialiai deklaravo jau po vestuvių

Prieš savaitę su Gabrieliaus Landsbergio atstove spaudai Vytaute Šmaižyte susituokęs prezidento patarėjas Darius Kuliešius dar prieš vestuves romaną slėpė ir tarpusavio ryšio nebuvo nurodę privačių interesų deklaracijose. Tai jie padarė tik po vestuvių.
Darius Kuliešius ir Vytautė Šmaižytė
Darius Kuliešius ir Vytautė Šmaižytė / Juliaus Kalinsko ir Vidmanto Balkūno nuotr.
Temos: 2 Vestuvės Politika

Nors kalbos apie V.Šmaižytės ir D.Kuliešiaus romaną sklandė jau seniau, jiedu juos siejančių ryšių savo deklaracijose nurodę nebuvo.

Tai ištaisė jau po vestuvių – kaip nurodoma Privačių interesų registro svetainėje, atnaujinta V.Šmaižytės deklaracija Vyriausiajai tarnybinės etikos komisijai (VTEK) pateikta gegužės 30-ąją, o D.Kuliešiaus – birželio 4-ąją.

Jųdviejų pavardės nurodytos prie punkto „Sutuoktinis, sugyventinis ar partneris“.

15min primena, kad Darius Kuliešius 47-erių Vytautę Šmaižytę vedė gegužės 28-osios popietę, kaip tik savo gimimo dieną – tądien jam sukako 43-eji. Šią žinią pranešė lrytas.lt

Savo santykių žiniasklaidai sutuoktiniai nelinkę komentuoti, o minėtam portalui V.Šmaižytė prieš teigė, kad jos viešųjų ir privačiųjų interesų deklaracijos – teisingos. Vis dėlto D.Kuliešiaus pavardė jos deklaracijoje atsirado tik po vestuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius