-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 03 /13:10

Danieliumi Bunkumi prisistatęs asmuo kalba apie skyrybų priežastis: teigia, kad buvo išduotas

Pradėjus sklisti žiniai apie galimai besiskiriančius Viktoriją Siegel ir Danielių Bunkų, populiarioje programėlėje „Discord“ atvirą laišką apie judviejų santykius parašė ir žinomu verslininku „Bunkumi“ prisistatęs asmuo. Joje buvo paviešinta priežastis, galimai atsakanti į klausimą, kodėl išsiskyrė šios poros keliai.
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

15min jau anksčiau rašė, kad skirtingais keliais galimai suka viena žinomiausių pramogų pasaulio porų – Viktorija Siegel ir Danielius Bunkus.

Netrukus po šios žinios socialiniuose tinkluose bei „Discord“ programėlėje užvirė tikros diskusijos, buvo spėliojama, kas nutiko šiai porai.

Netrukus toje pačioje platformoje pasirodė žinutė, kurią parašė „Bunkumi“ prisistatęs žmogus. Nėra aišku, ar tai tikrai yra žinomas verslininkas.

„Parašysiu vienintelį kartą, tik dėl to, kad čia yra daug pažįstamų ir šiaip net ir normalių žmonių, kad nerašinėtumėte nesąmonių.

Aš šią moterį be proto mylėjau ir dabar myliu. Sugebėjau atleisti jos klaidas ir patikėti priesaika, kad ir toliau aš būsiu jos vienintelis mylimas vyras. Priesaikos dužo, kaip stiklo karoliai ir ji pasirinko sugriauti viską, ką mes sukūrėm, ir turėti santykius su kitu žmogumi vėl. Mano artimiausiu draugu, kuris man nuolat prisiekinėjo draugystę, atsidavimą ir ištikimybę.

Tokia yra tiesa. Man tai yra skaudžiausias gyvenimo periodas ir didžiausia dviguba išdavystė, net ir po mano atleidimo. Anksčiau ar vėliau, vis tiek būtumėte tą sužinoję, todėl parašiau aiškiai ir suprantamai, kad nebepiltumėte nesąmonių, kurie tai ketinate daryti. Linkiu jai tik gero, ji yra mūsų vaiko mama ir viskas tuo pasakyta. Galite daugiau nebevargti spėliodami“, – buvo rašoma platformoje „Discord“.

Po kelių valandų į šią žinutę sureagavo ir Viktorija Siegel, pasidalijusi, kad kol kas kalbėti apie tai nenori, tačiau teigė ateityje paviešinsianti, kas iš tiesų nutiko.

15min primena, kad D.Bunkus su V.Siegel susipažino 2016 metų vasarą, 2017-ųjų vasario mėnesį jiedu susižadėjo. Sprendimą susituokti pora priėmė po kiek ilgiau nei pusmetį trukusios draugystės. Jųdviejų mažylė pasaulį išvydo 2018 vasarį.

Nicolė Viktorijai – pirmas vaikas. Danieliui Bunkui – antras. Verslininkas turi sūnų, kurio 2011 metų rugpjūtį susilaukė su tuometine žmona, atlikėja Natalija Bunke.

Žinia, kad pora skiriasi, buvo išties labai netikėta. Grįžusi į Lietuvą Viktorija atidarė elektroninę parduotuvę „Dress like VS“, o visai neseniai Danielius įsigijo Vilniuje, Gedimino prospekte, esančią maisto halę „Gastronomas Food Hall“.

Prie jos plėtros turėjo prisidėti ir V.Siegel. Vos prieš savaitę kalbinta moteris džiaugėsi, kad verslai ir bendros idėjos dar labiau suartins šeimą ir padės įsitvirtinti Lietuvoje, į kurią pora prieš kurį laiką sugrįžo iš Kanų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius