-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deivį pribloškė jo vaiko elgesys televizijos eteryje: „Labai įsidrąsinai, sūnau“

Vis sparčiau artėjant didžiosioms metų šventėms, televizijos šventinėje laidoje žiūrovai išgirdo pasakojimus apie tradicinius patiekalus iš gastronomijos istorijos žinovo Rimvydo Laužiko lūpų, Inga Jankauskaitė atskleidė, kokias dovanas vyrai turėtų dovanoti moterims, kad niekuomet neprašautų, o Deivis ir Renata Norvilai privertė kvatotis laidoje apsilankę su vaikais.
Deivis ir Renata su sūnumis
Deivis ir Renata su sūnumis / TV3 nuotr.

Pasirodo, kaip mama ir tėtis, taip ir jų vaikai neieško žodžių kišenėje.

Deivio ir Renatos mažasis sūnus Rėjus laidoje pasirodė ne itin geros nuotaikos, tačiau vėliau, su kiekviena jo pasakoma fraze, žiūrovai negalėjo sulaikyti juoko.

Mažylis taiklių klausimų ir pastabų turėjo kone nuolat – ir tada, kai Deivis pasakojo apie savo firminės silkės receptą, ir tada, kai prisiminė neįtikėtiną istoriją iš savo vaikystės.

„Kokioje antroje klasėje, kai po mokyklos grįždavau namo, o mano tėvai dar dirbdavo, vienintelis dalykas, kurį mokėdavau pasidaryti valgyti, būdavo česnakinė duona. Kartą pradėjau ją kepti ir visas puodas užsidegė. Nežinojau, ką daryti, todėl ramiai prisipyliau stiklinę vandens ir ant to puodo užpyliau…

Buvo toks sprogimas, kad mane atmetė gal 3 metrus atgal. O baltos tinklinės užuolaidos dingo išvis. Pamačiau juodas lubas, išjungiau dujinę ir parašau tėvams raštelį, kad išvažiuoju pas bobutę“, – dabar jau su šypsena pasakojo Deivis.

Šeima laidos vedėjams atviravo, kad per šventes, o ypatingai Kūčias, stengiasi laikytis tradicijų. O štai, kai kalba pasisuks apie dovanas, Deivis netikėtai pripažino, kad jo vaikai iki šiol nėra sugalvoję, kaip šiemet Kalėdų senelis galėtų juos pradžiuginti. „Šiais laikais suaugę per Kalėdas nori daugiau, negu vaikai – maniškiams nieko nereikia“, – sakė jis.

TV3 nuotr./Deivis ir Renata su sūnumis
TV3 nuotr./Deivis ir Renata su sūnumis

Vis dėlto galiausiai žiūrovus nuginklavo dar viena Deivio sūnaus Rėjaus frazė, kai netikėtai atsisukęs į tėvą, jis ištarė: „Tėti, nusiramink – nebijok Kalėdų!“

„Tiesą pasakius, aš abejojau, kad jis išvis kažką pasakys. Abejojau, kad net užlips ant scenos. Bet labai įsidrąsinai, sūnau“, – juokėsi Deivis atsisukęs į savo atžalą, kurį žiūrovai išvys laidoje „Gero vakaro šou. Kalėdų belaukiant“ trečiadienį, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius