Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl Rūtos Ščiogolevaitės komentaro supykęs Radžis: „Apie mane – tik gerai arba nieko“

Rūtai Ščiogolevaitei laidoje „Muzikinė kaukė“ pasisakius, kad Radžis, kaip komisijos narys, jai patinka mažiausiai, šis komentaras dainininkui pro ausis neprasprūdo. Radžis Aleksandrovičius įsižeidė, kad buvo sukritikuotas už akių, jam laidoje nedalyvaujant.
Rūta Ščiogolevaitė ir Radžis
Rūta Ščiogolevaitė ir Radžis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Muzikinės kaukės“ filmavimo metu, Algiui Ramanauskui paklausus komisijos narės Rūtos Ščiogolevaitės, kuris komisijos narys jai labiausiai patinka, o kuris – mažiausiai, ši atsakė: „Labiausiai man patinka Livija, nes ji yra milžiniškas pozityvo įnašas šiame projekte, kas labai yra svarbu dalyviams. O labiausiai nepatinka Radžis“, – nusijuokė dainininkė.

Tačiau Radžiui, kuris šiame projekte nedalyvauja, toks komentaras jam už akių nepasirodė juokingas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Radžis Aleksandrovičius

„Rūtai vis užkliūva mano vardas, nesuprantu, ko ji iš manęs nori – ar reklamos, ar ko. Ką aš jai blogo padariau, kodėl ji mane mini, kas aš – prezidentas? Esu eilinis dainininkas. Tegul sėdi savo rogėse ir nelenda į kitų. Manęs net nėra toje laidoje. O jei manęs nėra, tai prašau apie mane kalbėti tik gerai arba išvis nekalbėti“, – 15min sakė Radžis.

Pasak Radžio, jokio konflikto tarp jo ir Rūtos nėra buvę, tik per ankstesnį šou „Žvaigždžių duetai“ yra pasitaikę apsižodžiavimų eteryje. Tąkart Radžis projekte dalyvavo su Donata Gutauskiene-Laisva, o Rūta sėdėjo komisijos kėdėje. Po dažno pasirodymo R.Ščiogolevaitė negailėdavo kritikos dainininkui, o šis nepraleisdavo progos kandžiai atsikirsti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rūta Ščiogolevaitė apie Donatą Gutauskienę-Laisvą: „Jaučiu, kad jai daroma bloga įtaka“

TAIP PAT SKAITYKITE: Į Rūtos Ščiogolevaitės pastabą, kad yra nuobodus, Radžis atšovė: „Kam stengtis, ir taip gerai atrodau“​

„Jokio konflikto tarp mūsų niekada nebuvo, buvome tik apsipykę praėjusiais metais „Žvaigždžių duetuose“. Komisijoje Rūta kritikavo, ką moku ir ko – ne. Aš atsakydavau jai, ir viskas. Mes juk suaugę žmonės. O kuo aš dėtas dabar „Muzikinėje kaukėje“? Ko jai trūksta? Kas aš jai – vyras? Aš tiesiog noriu, kad ji paliktų mane ramybėje. Tegul rūpinasi savimi, o ne Radžiu Aleksandrovičiumi. Aš pasirūpinsiu pats savimi. Kodėl man realybėje į akis nieko nepasako, o tik gražiai šypsosi“, – kalbėjo Radžis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Rūta Ščiogolevaitė

15min žiniomis, Radžis siekė, kad epizodas, kai Rūta per laidos filmavimą jį už akių sukritikuoja, nepatektų į „Muzikinės kaukės“ eterį, tačiau žiūrovai tai vis tiek išvydo.

„Juk galėjau ateiti pats į filmavimą ir, atsisėdęs šalia Vytenio (Pauliukaičio - red.), ją įvertinti. Jei ji išdrįso minėti mano vardą, tai kodėl aš negaliu išdrįsti nueiti nekviestas ir ją įvertinti. Mes lygiaverčiai, vienoje scenoje stovime. Tiesa, aš dažniau.“

Radžis teigė, kad šios situacijos nepamirš.

„Manau, kad bus dar progų susitikti akis į akį ir tada pasakysiu, kad užtenka mane volioti. Reikia mokėti už save pakovoti. Ji turi nusileisti iš padangių“, – piktinosi Radžis.

15min susisiekus su Rūta Ščiogolevaite, ši sakė: „Aš su juo neturiu jokių problemų, o jei jis turi – tegul jas ir sprendžia.“

Paklausta, kodėl Radžis, kaip TV projektų komisijos narys, jai mažiausiai patinka, ši teigė nieko blogo omeny neturėjusi: „Gal dėl to, kad mažiausiai iš visų turėdavo, ką pasakyti, bet tai nereiškia, kad čia yra kas nors blogo.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Dėl kritikos įsiutęs Radžis paliko „Žvaigždžių duetų“ sceną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius