-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl smurto prieš žmoną teisiamas A.Duonėla ginasi vaizdo įrašu: „Ne aš smurtauju, o ji mane puola“

Netolimoje praeityje Lietuvą kaip olimpinių žaidynių dalyvis garsinęs, o šio pirmadienio popietę tris valandas kaltinamųjų suole prasėdėjęs 40-metis Alvydas Duonėla po uždaro teismo posėdžio nutarė netylėti. „Ačiū Dievui, kad yra vaizdo įrašas!“, – pareiškė buvęs irkluotojas, kategoriškai atmesdamas prokuratūros kaltinimus dėl smurto prieš tuometę savo sutuoktinę.
Alvydas Duonėla
Alvydas Duonėla / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kaip jau skelbė Žmonės.lt, teismas Vilniuje rugpjūčio 1 d. pradėjo nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje fizinio skausmo sukėlimu kaltinamas buvęs garsus irkluotojas Alvydas Duonėla.

Jei kaltinimai pasitvirtintų, sportininkui grėstų nelaisvė iki dvejų metų.

Dėl ko daugiau nei prieš metus A.Duonėla aršiai susikibo su tuomete savo žmona Daiva Duonėliene (38), teismas aiškinosi už uždarų durų. Po posėdžio nukentėjusiąja pripažinta moteris nieko nekomentavo ir skubiai pasišalino iš teismo rūmų.

Savo ruožtu kaltinamasis, kaip ir prieš posėdį, nebuvo praradęs geros nuotaikos ir nutarė viešai išdėstyti savo poziciją. A.Duonėla neslėpė, kad buvusios sutuoktinės iniciatyva jam keliama ir antroji baudžiamoji byla, tačiau į tai vyriškis žvelgia ramiai, vadindamas nemalonumus su teisėsauga savotiška D.Duonėlienės keršto akcija.

Beje, minėdamas buvusią žmoną, buvęs sportininkas pabrėžtinai pasitaisė, nurodydamas jos mergautinę pavardę (iširusi pastaroji santuoka vilniečiui buvo antroji, o odontologijos klinikos vadovė už sportininko tekėjo pirmą sykį).

VIDEO: Dėl smurto šeimoje teisiamas buvęs olimpietis Alvydas Duonėla: „Ačiū Dievui, kad yra vaizdo įrašas“

„Ne aš smurtauju, o ji mane puola!“, – žurnalistams A.Duonėla pareiškė turintis neginčijamų savo nekaltumo įrodymų, dėkodamas dievui ir neįvardintiems asmenims, įrengusiems vaizdo kamerą į teismą jį atvedusio konflikto vietoje.

Kaip skelbė Žmonės.lt, konfliktas pernai vasarą įvyko sostinės centre, požeminiame garaže – A.Duonėla kaltinamas talžęs, pargriovęs ir užgavęs moterį, kai mėgino atimti iš jos mobilųjį telefoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius