Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diana ir Paulius Aršauskai – nebe žmona ir vyras: teismas nutraukė metus trukusią santuoką

Kriptovaliutų verslininkas Paulius Aršauskas ir Diana Taraškevičiūtė-Aršauskienė nuo šiol oficialiai nebe vyras ir žmona. Pora padėjo tašką savo vedybiniame gyvenime – ketvirtadienį teismas nutraukė vos metus trukusią Aršauskų santuoką.
Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka
Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Į Vilniaus apylinkės teismą dėl skyrybų Aršauskai kreipėsi bendru sutarimu. Po ketvirtadienį priimto sprendimo jie dar turi galimybę per 30 dienų persigalvoti ir šį teismo sprendimą skųsti.

Tačiau D.Taraškevičiūtė-Aršauskienė 15min ketvirtadienį sakė, kad savo širdyje sprendimą dėl skyrybų priėmė dar gegužės mėnesį ir nė karto iki šiol dėl jo nesudvejojo.

„Auginu dukrą ir mąstau apie ateitį. Šiandien užsiimu savo verslo vizija ir kitais dalykais neapsikraunu“, – 15min sakė ji.

Panašiai Diana kalbėjo ir prieš savaitę, kai paaiškėjo, kad Vilniaus apylinkės teismą yra pasiekę Aršauskų skyrybų dokumentai. Tuomet ji tikino pagaliau gyvenime galėsianti atversti naują puslapį. „Dabar gyvenu laimingą savo gyvenimą ir džiaugiuosi, kad viskas taip išėjo gana anksti“, – tuomet kalbėjo Diana.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka

Apie tai, kad Diana ir Paulius išgyvena santykių krizę, 15min rašė dar liepos pradžioje, jau tuomet sutuoktiniai prisipažino, kad jau nuo vasario pradžios jie nebegyvenantys kartu.

Tuomet Paulius tikino, kad tai Diana jį paliko, o ši kalbėjo atvirkščiai – teigė, kad „jam svarbesni visai kiti dalykai“, nors ji ir bandė lipdyti santuoką.

Kalbas paaštrino ir liepos pradžioje viešoje erdvėje pasirodžiusios nuotraukos, kuriose matyti, kaip Paulius romantiškai leidžia laiką su kita mergina, medicinos studentė Egle Malinauskaite.

Vieni merginą skubėjo teisti, sakydami, kad tai ji išskyrė šeimą. Tačiau pati E.Malinauskaitė sako į tokius piktus komentarus nekreipianti dėmesio – ji Pauliaus šeimos tikrai neardė, su juo draugauti ėmė tik tuomet, kai jis pasirašė skyrybų dokumentus.

Po viena iš paviešintų nuotraukų, kur P.Aršauskas buvo užfiksuotas su Egle, jis rašė: „Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti. Niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka. Kas myli ir vertina, tiek ir turi. Kitus teisti labai lengva“.

Pora susituokė 2017 metų liepos 7-ąją, tuomet pasirinkę magiškų 7-ukų paženklintą datą jie vienas kitam amžiną meilę prisiekė Vilniaus arkikatedroje. Pora augina pusės metų dukrą.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7-tukais paženklintos vestuvės: Katedra, raudonas kilimas ir „Rolls-Royce“ atvykusi nuotaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius