-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusios Sandros Grafininos vyras Nigelas Westas išparduoda kūdikių namuose atsidūrusios dukros daiktus

Antradienio rytą socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Šiaulių mamyčių turgelis“ pasirodė skelbimas, kuriame parduodamas vaikiškas vežimėlis ir kiti kūdikio daiktai. Tokių skelbimų internete – tūkstančiai, tačiau internautai suglumo, pamatę šio įrašo autorių.
Feisbuke išparduodami Sandros Grafininos kūdikio daiktai
Feisbuke išparduodami Sandros Grafininos kūdikio daiktai / Asmeninio albumo ir ekrano nuotr.

15min gavo skaitytojo laišką, kuriame rašoma, kad šiuo metu dingusios buvusios „Olialia pupytės“ Sandros Grafininos vyras Nigelas Westas išparduoda šiuo metu Šiaulių sutrikusio vystymosi kūdikių namuose atsidūrusios Sandros dukters daiktus.

„<...> Išparduodami naujagimės daiktai, kuri jau globos namuose...“ – stebėjosi skaitytojas.

Atsiųstuose kadruose matyti N.Westo įrašas su vaikiškų daiktų nuotraukomis ir prierašu „Išparduodamos prekės.“

Asmeninio albumo ir ekrano nuotr./Feisbuke išparduodami Sandros Grafininos kūdikio daiktai
Asmeninio albumo ir ekrano nuotr./Feisbuke išparduodami Sandros Grafininos kūdikio daiktai

Šiaulių apskr. VPK Komunikacijos grupės vyresnysis specialistas Artūras Šliavas 15min patvirtino, kad buvo gautas pranešimas, jog internete parduodami S.Grafininos dukters daiktai.

„Buvo gauta tokia informacija, ji prijungta prie Sandros Grafininos dingimo medžiagos. Atskirų veiksmų nebus atliekama, nes, kiek mes žinome, jų gyvenimas buvo bendras, todėl nežinome, kas buvo pirkta kartu, o kas ne, todėl nėra prasmės dėl to atlikti tyrimą, pripažinti vagystę ar panašiai“, – sakė A.Šliavas.

Būrys komentatorių stebėjosi tokiu N.Westo poelgiu, todėl po kiek laiko jo įrašas iš minėtos feisbuko grupės buvo pašalintas.

Internete buvo pasirodžiusios ir nuotraukos, kad S.Grafinina esą laiką leidžia Palangoje, tačiau Šiaulių apskr. VPK atstovas patikino, kad nuotraukose buvusi moteris – nėra ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dingusios Sandros Grafininos dukrą artimieji paliko likimo valiai: kas laukia 7 mėn. mergaitės?

15min primena, kad Šiaulių apskrities policijos pareigūnai be žinios dingusios S.Grafininos ieško nuo liepos 17-osios. Birželio 27-ąją jos dukra atsidūrė Šiaulių sutrikusio vystymosi kūdikių namuose, tačiau nei motina, nei giminaičiai mergaite nesidomėjo.

Liepos 17 d. į Šiaulių apskrities policiją kreipėsi Didžiojoje Britanijoje gyvenančios S.Grafininos, sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 d., kai S.Grafinina turėjo grįžti į Lietuvą, negali su ja susisiekti. S.Grafininos paieška paskelbta visoje Šengeno zonoje.

S.Grafininos septynių mėnesių dukra tuo metu buvo Lietuvoje, tačiau birželio 27 dieną buvo gautas pranešimas, kad ji yra nesaugioje aplinkoje. Į vietą atvažiavus vaikų teisių specialistams ir policijai, šis pranešimas pasitvirtino.

„Su vaiku buvo palikti keli neblaivūs vyrai, mergaitė neprižiūrėta, apleista“, – sakė Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos atstovė Vaiva Arnašė.

Tarp tų vyrų buvo ir S.Grafininos sutuoktinis Nigelas Westas. Žiniasklaidoje S.Grafinina anksčiau prisistatydavo kaip milijonieriaus žmona Sandra West-Macaulay, tačiau N.Westas nėra pripažinęs tėvystės: „Teisiškai mergaitei jis yra svetimas žmogus.“ Būtent jis antradienį feisbuke pardavinėjo mergaitės daiktus.

„Facebook“ ir Šiaulių apskr. VPK nuotr./Policija ieško dingusios Sandros Grafininos
„Facebook“ ir Šiaulių apskr. VPK nuotr./Policija ieško dingusios Sandros Grafininos

15min anksčiau rašė, kad dingusi moteris – spalvinga asmenybė. Ji pasakojo ištekėjusi už britų multimilijonieriaus – Nigelo West-Macaulay.

Esą prestižiniame Londono Brunelo universitete baigęs inžinerijos mokslus 40 metų N.Westas-Macaulay pastaruoju metu buvo pristatomas kaip kelių Londono medicinos klinikų savininkas.

Pora žiniasklaidos dėmesio sulaukė ir 2016 m. spalį, tuomet pranešta, kad trys nepažįstami vyrai sumušė britą ir pavogė daugiau nei 12 tūkst. eurų.

Asmeninio albumo nuotr./Sandra Grafinina West-Macaulay su vyru Nigelu
Asmeninio albumo nuotr./Sandra Grafinina West-Macaulay su vyru Nigelu

Turėjo problemų su teisėsauga

S.Grafinina ir pati turėjo problemų su teisėsauga, praėjusių metų sausį. Leisgyvę merginą namuose radusi jos mama iškvietė greitąją, medikai išgabeno ją į Šiaulių ligoninę.

Medikų globoje atsidūrusi moteris ne tik atsigavo, bet ir pasižymėjo energijos pertekliumi: pykosi su ligoninės personalu, neklausė nei gydytojų, nei seselių.

Kantrybės netekę medikai kreipėsi pagalbos į pareigūnus.

Policininkai S.Grafininai nustatė sunkų, 3,2 promilės girtumą.

Moteris išvežta į nuovadą. Kol šiaulietė blaivėsi, pareigūnai surašė jai protokolą už girtos pasirodymą viešoje vietoje.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius