-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Donata Virbilaitė paatviravo, kaip po švenčių grįžta į formas: „Noriu apsistoti ties vienu dydžiu“

Praėjus didžiosioms metų šventėms ne vienas skundžiasi priaugusiais kilogramais. Projekto „Muzikinė kaukė“ dalyvė ir visiems puikiai žinoma dainininkė Donata Virbilaitė prieš šventes ryžosi dideliam iššūkiui – pasižadėjo susilaikyti nuo gardžiausių patiekalų bei persivalgymo ir ėmė laikytis dietos: „Mano spintoje daug įvairių dydžių rūbų. Noriu apsirengti savo mėgstamas sukneles ir apsistoti ties vienu dydžiu.“
Donata Virbilaitė
Donata Virbilaitė / Asmeninio albumo nuotr

Dainininkė neslepia, kad dietų ji išbandžiusi ne vieną ir ne dvi, o prieš šventes laikytis dar vienos ją pastūmėjo noras sugrįžti į senąją savo išvaizdą.

„Tiesiog mėgstu save tokią, kokia esu, mėgstu savo apkūnumą ir svorį, bet noriu jį reguliuoti ir prisižiūrėti. Dabar buvau pasiekusi maksimumą, kurio man jau buvo šiek tiek per daug“, – pasakoja Donata.

Mergina pamini, kad labiausiai ji nori vėl įtilpti į senąsias sukneles ir mėgstamus kostiumėlius.

Asmeninio albumo nuotr./Donata Virbilaitė
Asmeninio albumo nuotr./Donata Virbilaitė

Visgi šventinis laikotarpis nėra lengvas tiems, kurie nori suvartoti mažiau kalorijų, bet Donatai tai nesukėlė daug vargo. Paklausta, kaip pavyko atsispirti kalėdinėms ir naujametinėms vaišėms, ji paatvirauja: „Dietos jau laikausi kurį laiką, skrandis susitraukė, atsisakiau cukraus. Nesinorėjo labai daug valgyti.“

Dainininkė atskleidžia, kad pagundų kilo ir joms nepasiduoti buvo per daug sunku, kai reikėjo aplankyti visus artimuosius bei draugus.

„Būna, kai sėdi pas mamą, visą maistą žinai, nes panašų gamina per visas šventes. Bet kai nueini pas draugę, ten maistas tai neragautas, atrodo, norisi visko išmėginti. Tai per šventes daviau sau dvi cheat day (liet. sukčiavimo diena). Bet dabar po švenčių bandau grįžti į režimą ir jau beveik pavyko“, – pasakoja atlikėja.

Laikantis dietos svarbu susikoncentruoti į siekiamą tikslą, Donata nedaugžodžiauja, geriausia motyvacija – rūbai.

„Jei atvirai, aš neturiu jokių patarimų, tikriausiai didžiausia motyvacija pasikabinti prie šaldytuvo suknelę, į kurią nori vėl įtilpti, ir į ją žiūrėti“, – juokiasi pašnekovė.

Dovydo Beržinio nuotr./Donata Virbilaitė
Dovydo Beržinio nuotr./Donata Virbilaitė

Kaip rašoma pranešime spaudai, Donatą galime stebėti „Muzikinės kaukės“ projekte, kuriame žiūrovai jau spėjo pamatyti atlikėjos įvairiapusiškumą ir talentą. Projektas eina į pabaigą, vasario 1-ąją išvysime šou finalą, kuriame susikaus 4 favoritai. Įtampa didžiulė, visi dalyviai laukia dienos, kai galės sužinoti, kas tie išrinktieji.

„Mano visi iki šiol buvę įsikūnijimai buvo visiškai išėjimas iš savęs, aš esu visiškai kitokia nei mano įkūnyti atlikėjai, jie buvo mano priešingybės“, – pasakoja dainininkė ir neslepia, kad tikisi patekti į finalą.

Šio šeštadienio laidoje dalyvė įkūnys regio muzikos grupę „Inner Circle“:

„Tai mano mėgstamiausias pasirodymas“, – iš karto juokdamasi pasakoja Donata. Atlikėja mano, kad šis pasirodymas buvo didžiausias iššūkis dėl dainos ir sukurto įvaizdžio: „Didesnio išėjimo iš komforto zonos tikriausiai nebegalėjo būti“, – juokiasi.

Pamatyti Donatos ir kitų dalyvių pasirodymus galėsite jau šeštadienį, 19:30, per BTV. Renginių vedėjas Tomas Legenzovas taps pop scenos dievaite Britney Spears, radijo laidų vedėjas Haroldas Šklėrius įkūnys grupę „Coldplay“, o dainininkė Julija Jegorova virs atlikėja Jessie J.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius