Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Drąsų įvaizdį scenoje besirenkanti Paula: „Nebijau būti savimi“

Ant scenos šeštadienį Raudondvaryje vykusiame „M.A.M.A. vasaros“ festivalyje lipo drąsiai pasipuošę atlikėjai, tarp jų ir Paula Valentaitė. Ji atvyko pasipuošusi akį traukiančiai drabužiais ir pasakojo pati besirūpinanti savo stiliumi. Tiesa, ateityje ji svajoja sukurti net savo aprangos liniją.
Paulos pasirodymo akimirkos
Paulos pasirodymo akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Paula Valentaitė šetadienio vakarą koncertavo apsivilkusi ryškų neoninės spalvos švarkelį bei įvairiaspalvį, pečius atidengusį kombinezoną. 15min ji paatviravo, kad jau kurį laiką pati kuria savo stilių, dažnai sukinėjasi įvairiose parduotuvėse ieškodama taip vadinamų perliukų. Tikisi Paula, kad ateityje ir pati galės kurti savo drabužius bei juos siūti.

Paulos pasirodymo akimirkos
Paulos pasirodymo akimirkos

„Aš galiu valandų valandas prasėdėti internetinėse parduotuvėse, nebijau parsisiųsti netinkamų drabužių, nes jau dabar po truputį mokausi juos sutvarkyti taip, kad man tiktų ir patiktų. Idėjų semiuosi internete, kartais net susapnuoju savo sceninių rūbų derinius“, – pasakojo P.Valentaitė.

Paulos Valentaitės stilius – galerijoje:

Tiesa, prisipažino ji, kad kartais pasirenka tikrai labai drąsų įvaizdį, bet dėl to per daug galvos nesuka: „Man atrodo, kad žmogus turi ir privalo rengtis taip, kaip nori.“

Vis dėlto ant scenos lipti su akį traukiančiais drabužiais kartais prireikia drąsos ir pačiai atlikėjai. Tačiau, kad nenutiktų kokių nors kuriozų, visada prieš pasirodydama publikai gerai viską patikrina, pasikonsultuoja su komanda, klausia jos patarimų, ar gerai atrodo.

„Negaliu sakyti, kad visada jaučiuosi labai drąsiai, kad visada viskas labai gerai. Esu gavusi įvairių komentarų dėl savo stiliaus. Bet stengiuosi į juos nekreipti dėmesio, darau juk viską dėl savęs“, – pasakojo Paula.

Turi dar P.Valentaitė ir patarimą merginoms, kurios kartais kompleksuoja dėl savo išvaizdos: „Jei jaučiate, kad norite taip atrodyti, neverta bijoti. Juk gyvename vieną kartą ir, jei vieną kartą atrodysite blogai, kitą kartą jau mokėsite tos klaidos nekartoti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius