-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dydžio evoliucijos“ dalyvėms – dar vienas iššūkis: ar įrodė, kad myli save su visais netobulumais?

Plius dydžio realybės šou „Dydžio evoliucija“ jau žingsnis po žingsnio artėja prie finalo – saulėtame Egipte merginos iš Lietuvos varžosi tarpusavyje ir siekia tapti plius dydžio žvaigžde. Šį vakarą merginos turės įrodyti, kad šou atrankose jos nemelavo ir iš tiesų nesigėdija savo kūno ir save myli tokias, kokios yra.
„Dydžio evoliucijos“ dalyvės
„Dydžio evoliucijos“ dalyvės / LNK nuotr.
Temos: 1 Laura Paukštė

„Visi kūnai yra tobuli“– tą sau kartojo projekto dalyvės, pasipuošusios vien juodais apatiniais nuostabiame viešbučio teritorijoje esančiame paplūdimyje, stebint dešimtims viešbučio svečių, kur merginos turėjo dar kartą stoti akis į akį su savo kompleksais ir filmuotis vaizdo klipe, kviečiančiame mylėti save tokią, kokią esi – tobulą su visais savo netobulumais.

Tai pirmoji užduotis, kur merginoms reikėjo ne tik gražiai atrodyti, bet ir raiškiai bei įtikinamai sakyti tekstą. „Pamirškite visus nurodymus, taisykles, būkite gražios, tokios, kokios iš tiesų ir esate ir, svarbiausia, būkite savimi“,– merginas drąsino vaizdo klipo režisierius Dominykas Kubilius.

„Šitas video klipas skiriamas visoms moterims, kad jos nustotų jaudintis dėl to, kaip atrodo, kad pagaliau nusišypsotų ir pamiltų save. O vyrams, man atrodo, dažniausiai jų moterys patinka tokios, kokios yra ir nereikia perlenkti lazdos stengiantis ką nors savyje patobulinti.“

Jei dalyvės manė, kad po šios užduoties turės bent minutėlę poilsio – jos labai klydo. Jų laukė dar viena užduotis, kur pasitikėjimas savimi– labai svarbus. Per kelias valandas „Dydžio evoliucijos“ dalyvės turėjo išmokti kiek įmanoma grakščiau eiti podiumu avint net dvylikos centimetrų aukštakulnius. „Stebėjau jus visą projektą ir matau, kad kai kurioms iš jūsų šiandien reikės nemažai pasitreniruoti, kad šis vakaras nebūtų projekte paskutinis. Šiandien jūsų likimai spręsis ant ekstravagantiško ir užburiančio paryžietiško Mulen Ružo podiumo“,– merginas pasitiko komisijos narė, buvęs modelis Laura Paukštė.

„Jo, čia tai kirvis, man bus „šmakšt“ ir viskas“,– labiausiai dėl laukiančios užduoties nuliūdo emigrantė iš Londono Donata, kuri prisipažino, kad aukštakulnius yra avėjusi tik per savo vestuves ir net nežino „ką reiškia tas Mulen Ružas.“

„Tu esi graži, pati turi tuo patikėti. Ateini, atsistoji kaip nugalėtoja ir nueini“, – daugiausiai dėmesio per repeticiją Donatai skyrė Laura Paukštė. Merginoms buvo atvežtas visas lagaminas, pilnas įvairiausių aukštakulnių, iš kurių jos turėjo išsirinkti tuos, kuriais avės vakare. Kai kurioms teko vos ne per jėgą įgrūsti pėdą į batus. Pasirodo, praėjusioje laidoje, kai merginos dalyvavo fotosesijoje dykumoje, sportiškoji dalyvė Sky susižeidė pėdą, tačiau apie traumą neužsiminė ir dabar pasiduoti neketina: „Net galimybės nematau tokios, kad man skauda ir aš neisiu.“

Vaizdo klipą, kviečiantį mylėti savo kūną, galite pamatyti čia:

VIDEO: DYDŽIO EVOLIUCIJA - Visi kūnai yra tobuli (socialinė reklama)

„Kiekvienas modelis gali patvirtinti, kad yra tekę eiti su per mažais ar nepatogiais batais, nepavalgius ar neišsimiegojus. Toks darbas. Svarbiausia, kad žiūrovas nepastebėtų, kad ką nors skauda ar batai nutrynė. Mano tikslas, kad po šių kelių valandų repeticijų jos plauktų podiumu taip, lyg tai būtų dariusios visą gyvenimą. Noriu, kad joms pavyktų, vakare jaudinsiuosi labiau nei pačios“, – prisipažino Laura Paukštė.

Kurioms merginoms pavyko nesuklupti ant podiumo ir kuriai teks atsisveikinti su projektu – žiūrėkite jau šį trečiadienio vakarą, 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius