Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„​Dydžio evoliucijos“ laimėtoja Paulina – trečią mėnesį Tenerifėje: įsidarbino vietiniame grožio salone

Realybės šou „​Dydžio evoliucija“ nugalėtoja, grožio specialistė Paulina Galkontaitė jau trečią mėnesį apsistojusi Tenerifėje ir dirba ten įsikūrusiame grožio salone. Išvykti ją paskatino dėl karantino Lietuvoje trumpam užverta merginos darbo vieta ir čia tvyrojusi niūri nuotaika. Paulina sako, kad nors ir labai pasiilgo Lietuvos, bet mėgaujasi kiekviena minute tikru rojaus kampeliu pramintoje Kanarų saloje.
Paulina Galkontaitė
Paulina Galkontaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Šaltą sausio 28-osios dieną, kai, anot pašnekovės, nuotaika Lietuvoje buvo itin liūdna, kartu su seserimi ir drauge ji susitiko išgerti kavos. Papasakojusi, kaip jaučiasi jau antrą mėnesį laikinai netekusi darbo, Paulina sulaukė bičiulės bei sesės pritarimo. Tuomet merginos nieko nelaukusios nusprendė ieškoti išeities iš susidariusios situacijos.

„Taip nusprendėme vykti į Tenerifę. Ieškojome vietos, kurioje galėtume ne tik padirbėti, bet ir pasilepinti saule. Iš pradžių planas buvo nuskridus eiti į restoranus bei susirasti padavėjų darbą. Bet likimas sudėliojo taip, kad įsidarbinome grožio salone, kuriame galėjome pradėti dirbti vos tik atvykusios“, – 15min pasakojo P.Galkontaitė.

Paulinos viešnagės Tenerifėje akimirkos – galerijoje:

Mergina Tenerifėje vieši jau antrą kartą, nes prieš dvejus metus čia jai teko filmuotis realybės šou „Sala“. Vis dėlto šiemet P.Galkontaitei pavyko labiau susipažinti su ispanų kultūra bei Tenerifės gyvenimo būdu.

„Gyvename viešbutyje, 100 metrų nuo Atlanto vandenyno ir 150 metrų iki darbo vietos. Kadangi mėgstu ilgus pasivaikščiojimus, man ši sala lyg rojus! Rytais čiumpu buteliuką vandens ir einu vaikštinėti, tyrinėti apylinkes. Nuostabu tai, jog išleidžiant minimaliai pinigų galima gyventi itin kokybišką gyvenimą“, – patikino pašnekovė.

Tenerifėje Paulina šiuo metu sutinka labai daug lietuvių. Lyg namuose šioje Kanarų saloje jai padeda jaustis ir tai, jog net 90 proc. klienčių yra tautietės.

„Sutinku ir daug pažįstamų veidų, kurių ilgą laiką nemačiau dėl karantino ribojimų Lietuvoje“, – šyptelėjo Paulina.

Asmeninio albumo nuotr./Paulina Galkontaitė
Asmeninio albumo nuotr./Paulina Galkontaitė

Apsigyvenusi Tenerifėje, mergina negalėjo neišbandyti banglenčių sporto, kuris jai tapo tikru atradimu. Saloje Paulina susipažino su vaikinu, kuris nusivedė ją į pirmą treniruotę, o vos tik atsistojusi ant banglentės, P.Galkontaitė iškart nusprendė užsirašyti į banglenčių sporto mokyklą.

„Joje lankausi du kartus per savaitę, o, kai turiu laiko, pasurfinu viena. Manau, kad šio sporto grįžusi namo labai pasiilgsiu“, – įsitikinusi Paulina.

Tiesa, ji neslepia, kad visų salos suteikiamų malonumų neatperka gimtinės ilgesys. Paulina prisipažino pasiilgusi ne tik namų, bet ir savo nuolatinių grožio salono klienčių bei šeimos, todėl už poros savaičių planuoja kelti sparnus Lietuvos link.

„Šiuo metu dirbu Tenerifėje įsikūrusiame grožio salone, bet kuo toliau, tuo daugiau sulaukiu žinučių iš klienčių Lietuvoje. Jos taip pat laukia, kol sugrįšiu ir galėsiu vėl jas puošti. Man tai didžiulis komplimentas – vadinasi, savo darbą atlieku gerai“, – pasidžiaugė Paulina.

O kol kas ji džiaugiasi gyvenimo Tenerifėje akimirkomis. Vos tik atvykusi į salą pasijuto tarsi sugrįžusi į laikus, kai buvo galima laisvai eiti į restoranus, kavines ir be ribojimų matytis su artimaisiais.

„Kai atvykau, čia buvo viskas atidaryta, bet nuo 22 val. įvesta komendanto valanda, kuri nesukėlė jokių nepatogumų, priešingai – miegoti einu anksčiau, todėl keliuosi gana anksti. Man toks gyvenimo ritmas priimtinas.

Lauke ir kitose viešose vietose privalomas kaukių nešiojimas, tik paplūdimyje galime jas nusiimti, tačiau ir tai nesukelia nepatogumų, jau pripratau“, – pasakojo mergina.

P.Galkontaitė sakė pastebėjusi, kad dėl koronaviruso dabar yra gerokai pakilusios lėktuvų bilietų kainos, reikia pasidaryti ir nemažai kainuojančius testus, bet jos nuo tolimesnių kelionių tai nė kiek neatbaido. Paulina atskleidė jau turinti planų keliauti į JAV bei Kanadą.

„Nesu ten buvusi, bet vis pasvajodavau, o ši trijų mėnesių kelionė mane įkvėpė drąsos kuo daugiau keliauti, pamatyti, patirti, paragauti ir, žinoma, dar labiau mėgautis gyvenimu“, – šypsojosi mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius