-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Džiugios naujienos iš „Labas rytas, Lietuva“ vedėjos Eglės Daugėlaitės – rankose sūpuoja pirmagimį

Liepos 3-ioji – ypatinga diena populiariausios ryto informacinės laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjai Eglei Daugėlaitei ir jos vyrui Dominykui Kryževičiui. Trečiadienio vidurdienį jų šeimą papildė pirmoji atžala – gimė sūnus.
Eglė Daugėlaitė
Eglė Daugėlaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Eglė šią džiugią žinią patvirtino ir 15min. Ji neslėpė džiaugsmo tapusi mama. Paklausta, ar jau spėjo susigyventi su mintimi, kad nuo šiol šeima bus gausesnė ir namuose krykštaus sūnus, E.Daugėlaitė pripažino, jog tam dar reikia šiek tiek laiko.

„Po truputėlį pratinuosi, bet manau, kad neužtruks“, – įsitikinusi ji.

O ir pats gimdymas praėjo sklandžiai, Eglė džiaugiasi gera savijauta. „Viskas gerai, jaučiamės puikiai. Žodžiu, euforija“, – 15min sakė E.Daugėlaitė.

Eglė su vyru Dominyku nusprendė bent jau kurį laiką neatskleisti vaikelio vardo. Tik pridūrė, kad jį vis dar derina.

Pasirodžius naujienai apie pagausėjusią Eglės šeimą, ją ėmė sveikinti ir kolegos.

„Egle, ačiū tau ir Dominykui už stebuklą, už naują pilietį. Už Gyvenimą, už Gyvybę! Sveikai, laimingai, lengvai ir saldžiai! O dabar metas pailsėti ir atgauti jėgas“, – feisbuke rašė „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius.

15min primena, kad Eglė Daugėlaitė ir Dominykas Kryževičius susituokė 2015-ųjų rugpjūtį. Pora vienas kitam amžiną meilę prisiekė Vilniaus Šv.Mikalojaus bažnyčioje.

Tai, kad E.Daugėlaitė taps mama, paaiškėjo šių metų sausį. Ji neslėpė, kad vaikelis – itin laukiamas, mat su vyru apie gausesnę šeimą jau kurį laiką svajojo.

„Matyt, pertrauka po tokių įsimintinų metų, kokie buvo 2018-ieji, visai į naudą. Jaučiuosi gerai, tad dar tikrai kurį laiką būsiu matoma tiesioginiame eteryje, o vėliau su dar didesne energija norėsis grįžti pas žiūrovus ir kolegas“, – tąkart LRT.lt sakė Eglė, kurią laidoje „Labas rytas, Lietuva“ pakeitė Ugnė Galadauskaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susituokė laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Eglė Daugėlaitė ir teisininkas Dominykas Kryževičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius