Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džordanos Butkutės vyras Elegijus Strasevičius pateko į motociklo avariją Norvegijoje: „Buvo šokas“

Išvykas motociklais dievinantis Džordanos Butkutės vyras ir jos prodiuseris Elegijus Strasevičius pastarąją kelionę primins ne iš gerosios pusės – jo vairuojamas motociklas Norvegijoje susidūrė su automobiliu.
Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė
Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė / Ryčio Šeškaičio ir Nendrės Žilinskaitės nuotr.

Šią žinią vyras patvirtino ir 15min. Jis pasakojo, kad prieš nelaimę motociklu lenkė šalia važiuojantį automobilį, o pastarojo vairuotojas tuo metu ėmė sukti į kairę.

„Šokas, be abejo, kad buvo“, – sakė keliones motociklais dievinantis E.Strasevičius, kuriam toks autoįvykis – pirmasis gyvenime.

Į avariją patekęs Elegijus susižeidė koją, tad buvo patekęs į ligoninę. „Lygtais skilo keli kaulai, tačiau realiai nieko rimto. Jei būtų kažkas lūžę, tai tikrai nepaeičiau nei su ramentu, nei be, būtų žvėriškas skausmas, nes jau esu turėjęs sulaužytas kojas ir žinau, ką tai reiškia. Tai žiūriu į tai, kad tikrai nieko pernelyg rimto“, – nuramino Elegijus.

Jis pasidžaugė, kad ir šiuo metu jaučiasi normaliai. Pokalbio su 15min metu buvo Oslo oro uoste, laukė lėktuvo į Rygą.

„Žiūrėjau šalis, kad grįžus nereikėtų karantinuotis. Nei Norvegija, nei Latvija nėra tuose sąrašuose, tai būtent tokią grįžimo kryptį ir pasirinkau“, – pridūrė Elegijus.

O paklaustas, ar šis įvykis jo neatbaidys nuo tolimesnių kelionių, E.Strasevičius optimistiškai užtikrino: „Tikrai ne.“

Asmeninio albumo nuotr./Elegijus Strasevičius
Asmeninio albumo nuotr./Elegijus Strasevičius

Tiesa, jei nebūtų įvykusi avarija, jis tikriausiai jau būtų Lietuvoje. Sako, kelionės buvo likę nebedaug: „Buvo likę daugiau plaukti negu važiuoti. Ketvirtadienį, tą dieną, kada mane nudaužė, aš turėjau sėsti į keltą ir plaukti į Daniją. Plaukimo trys valandos, tai vakar jau būčiau sėdęs į kitą keltą ir šiandien jau būčiau namuose.“

Apie avariją E.Strasevičius iš pradžių prabilo savo paskyroje feisbuke. Jis rašė, kad, laimei, įvykio metu niekas pernelyg nenukentėjo, tačiau sužeidimų ir nuostolių neišvengta.

„Deja, ne viskas ir ne visada baigiasi taip, kaip mes norėtume. Danguje, ko gero, geriau žino, kaip turi būti.

Mano kelionė pasibaigė užvakar, tarp Bergeno ir Kristiansando. Patekau į nedidelę avariją.

Situacija standartinė – aš lenkiau, o automobilio vairuotojas, tuo metu, pradėjo sukti į kairę. Greičio nebuvo, nes ten vyko kelio darbai, tai nei aš, nei mocas per daug nenukentėjome, bet grįšime jau atskirai – aš, pasiramstydamas ramentu, kampais ir per aplinkui skrendu lėktuvu namo, na, o motociklą teks parsigabenti.

Nuvažiavau beveik visą kelią, kurį ir norėjau nuvažiuoti. Lietuva, Latvija, Estija, Suomija, Norvegija. Iki kelto į Daniją buvo likę tik 180 kilometrų. Tai va, tokie reikaliukai.

Kiek vėliau, gal papasakosiu ir apie visą kelionę, nes, tiesą pasakius, ji buvo fantastinė“, – feisbuke rašė Elegijus.

E.Strasevičius nepamiršo padėkoti ir vyriškiui, pagelbėjusiam jam kelionės metu. Jis, kaip ir Elegijus, mėgsta motociklus.

„Mano kelias kaip tik į Bergeną ėjo, pasikvietė žmogus į svečius, o paskui, kai papuoliau į tą autoįvykį, tikrai daug kuo padėjo, nes kai mane išvežė į ligoninę, reikėjo derinti reikalus, kaip transportuoti motociklą. Krūva reikalų ir problemų, ypač dabar, kai tokie suvaržymai“, – atsiradusia pagalba kalbėdamas su 15min pasidžiaugė Elegijus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Elegijus apvažiavo Islandiją motociklu – be žmonos Džordanos: „Man patinka keliauti vienam“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius