Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Sebrovos mesti kaltinimai Selui subliuško: nutrauktas tyrimas dėl grasinimų nužudyti

Praėjusią vasarą buvusi Egidijaus Dragūno mylimoji Eleonora Sebrova kreipėsi į pareigūnus ir pateikė atlikėjui rimtus kaltinimus. E.Sebrova Selą kaltino smurtu ir grasinimu nužudyti, tačiau tokius kaltinimus prokuratūra atmetė.
Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova
Egidijus Dragūnas ir Eleonora Sebrova / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

E.Sebrova 2017-ųjų vasarą parašė pareiškimą dėl esą patirto fizinio ir psichologinio smurto bei grasinimų nužudyti. O kaip galimą įtariamąjį ji nurodė būtent E.Dragūną. Šį tyrimą Vilniaus apylinkės prokuratūra nutarė nutraukti, nes prokurorams nepavyko nustatyti, kad tokia E.Dragūno veika buvo padaryta, rašo delfi.lt.

„Susipažinus tiek su vienos, tiek su kitos pusės parodymais, taip pat liudytojų apklausų duomenimis susidarė vaizdas, kad grasinimų realumo net nebuvo, – delfi.lt sakė prokurorė Loreta Martinaitytė. – Tyrimo metu liudytojai nepatvirtino pareiškėjos parodymų dėl grasinimų, o jai išsiųstos SMS žinutės... Kaip vertinti tokias žinutes, kai žmonės pykstasi? Negalima sakyti, kad grasinimai yra realūs vien dėl to, kad aš tau taip pasakiau.“

15min primena, kad atlikėja Eleonora Sebrova praėjusią vasarą kreipėsi į teisėsaugą ir dėl prašymų nustatyti, kas neteisėtai prisijungė prie jos paskyros feisbuke ir pakeitė slaptažodžius. Eleonora dėl šių veiksmų kaltino E.Dragūną. Atlikdami tyrimą pareigūnai spalio 6 dieną iškrėtė atlikėjo namus.

TAIP PAT SKAITYKITE: E.Dragūno reakcija į kandžius E.Sebrovos komentarus apie jų skyrybas: „Man nulis sveikų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius