Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edita ir Darjušas Lavrinovičiai laukia šeimos pagausėjimo: trečia atžala gims vasarą

Džiugios žinios krepšininko Darjušo Lavrinovičiaus (39) ir Editos Lavrinovič (41) šeimoje – pora pranešė trečią kartą tapsiantys tėvais. Šią vasarą jų šeimą sudarys nebe keturi, o penki šeimos nariai.
Darjušas ir Edita Lavrinovičiai
Darjušas ir Edita Lavrinovičiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šią žinią Edita ir Darjušas Lavrinovičiai patvirtino žurnalui „Žmonės“, pabrėžę labai laukiantys šeimos pagausėjimo, ypač dabar, kai vyresnėliai jau paaugę.

15min susisiekus su krepšininku, jis išsamiau komentuoti džiugios naujienos nepanoro. Trečio vaikelio lytis taip pat kol kas nėra žinoma.

Vis dėlto pora žurnalui atskleidė, kad naujas narys jų šeimą papildys jau vasarą.

Edita ir Darjušas augina du paauglius: 13-metį Titą ir Darjušą jaunesnįjį, jam – vienuolika. Abu berniukai, kaip ir tėtis, žaidžia krepšinį.

Karolio Kavolėlio nuotr./Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita ir sūnumis
Karolio Kavolėlio nuotr./Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita ir sūnumis

Jau daugiau nei 15 metų bendrą gyvenimą kuriantys Edita ir Darjušas neslepia vienas be kito ateities neįsivaizduojantys, nors kelias į Editos širdį krepšininkui nebuvo lengvas, prireikė nemažai drąsos.

„Aš buvau labai drovus ir su merginomis niekada nemokėjau bendrauti. Tačiau pamatęs Editą kažkaip išdrįsau prieiti ir pakviečiau ją į vieno kolegos krepšininko gimtadienio vakarėlį“, – anksčiau laidai „Raudonas kilimas“ yra pasakojęs D.Lavrinovičius.

Praėjus daugiau nei metams nuo draugystės pradžios Darjušas nepabūgo santykių lydėjusių išbandymų ir pasipiršo savo mylimajai: „Puikiai atsimenu tą dieną, kuomet jai pasipiršau. Turėjau labai blogą treniruotę, buvau pavargęs ir galvojau, kad jei jau krepšinyje nesiseka, tai bent gražią žmoną turėsiu.“

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas ir Edita Lavrinovičiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas ir Edita Lavrinovičiai

Prieš keturiolika metų atšoktos vestuvės tik dar labiau sustiprino Darjušo ir Editos tarpusavio santykius, o iš judviejų meilės gimė ir du nuostabūs sūnūs. Laidoje pora atskleidė – jiedu norėtų susilaukti ir daugiau vaikų.

„Aš esu vienturtė, todėl nežinojau, koks geras jausmas yra turėti brolių ar sesių. Buvau tikra, kad ir savo šeimoje turėsiu vieną vaikelį ir man to užteks. Tačiau Darjušas pakeitė mano nuomonę ir dabar, kai turime du sūnus, vis dažniau pagalvojame, kad norėtumėm ir daugiau vaikų... Norime didelės šeimos“, – atviravo Edita.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmąkart kartu su šeimomis atostogavę Lavrinovičiai neišvengė kuriozų – dvynius nuolat painiojo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius