-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Egidijaus Dragūno pamoka būsimoms muzikos žvaigždėms: „Niekada pigiai neparsidavinėk“

Šį sekmadienį LNK televizijos žiūrovai išvys muzikinio projekto „Finalo ketvertas“ premjerą, kurios metu paaiškės, kas buvo atrinkti užimti finalininkų muzikinius sostus. Vis dėlto teisėju tapęs Egidijus Dragūnas siūlo neskubėti
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Asmeninio albumo nuotr.

„Finalo ketverto“ išskirtinumas – norintys mesti iššūkį sėdintiems sostuose galės tai padaryti bet kuriuo metu, kol vyks projektas. „Jei jaučiate, kad galite iškovoti pergalę ar net tiksliai žinote, kurį ketverto narį nukautumėte dvikovoje, – bet kada galėsite pildyti anketą ir gal jau kitą sekmadienį stovėti scenoje“, – atskleidė projekto rengėjai.

Vis dėlto, neretai muzikiniuose projektuose išgarsėję dainininkai nesusitvarko su užplūdusia dėmesio banga ir galiausiai lieka užmarštyje. Ne paslaptis, kad išsaugoti taip staigiai sukauptą populiarumą – daug darbo ir užsispyrimo reikalaujantis procesas.

Savo patirtimi, kaip tapti žvaigžde ne penkiolikai minučių, o dešimtmečiams, dalijasi Egidijus Dragūnas-SEL. „Niekada pigiai neparsidavinėk“, – su šypsena teigė atlikėjas.

Jo patarimus išgirskite žemiau esančiame vaizdo įraše:

„Finalo ketvertas“ – tai muzikinis talentų šou, prasidėsiantis ten, kur kiti baigiasi – nuo jau atrinktų pergalės vertų vokalistų. Sezono klausimas – kam ir ar pavyks juos išstumti iš muzikinių sostų ir iš kovos dėl nugalėtojo titulo.

Projekto vedėjai – Rolandas Mackevičius ir Mantas Stonkus. Teisėjų trejetukas: Vidas Bareikis, Egidijus Dragūnas-SEL ir Martynas Tyla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius