-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 09 06 /21:44

Egidijų Dragūną policijai teko vytis iki namų: kilo konfliktas

Atlikėją Egidijų Dragūną ir toliau persekioja nemalonumai su policija. Penktadienio vakarą prabangų automobilį vairavęs skandalingasis atlikėjas spruko nuo pareigūnų, jo namų kieme kilo konfliktas.
Egidijų Dragūną policijai teko vytis iki namų: kilo konfliktas
Egidijų Dragūną policijai teko vytis iki namų: kilo konfliktas / 15min nuotr.

Pirminiais duomenimis, penktadienio vakarą Vilniuje prie prabangaus „Lamborghini“ vairo išvydę Egidijų Dragūną, policijos pareigūnai norėjo įsitikinti, ar jis turi vairuotojo pažymėjimą, tačiau atlikėjas aiškintis su policija nebuvo nusiteikęs.

VIDEO: Egidijų Dragūną iki namų kiemo atsivijo policija

Jis nereagavo į akivaizdžius policijos pareigūnų reikalavimus sustoti ir pabėgo iš įvykio vietos. O kartu su jį besivejančia policija nukeliavo iki pat namų.

15min žiniomis, E.Dragūnas įvažiavo į savo namų kiemą, čia pat įsuko ir pareigūnai. Netrukus prasidėjo konfliktinė situacija.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Policija Egidijaus Dragūno kieme
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Policija Egidijaus Dragūno kieme

Pranešama, kad atlikėjas iš karto pranešė, kad būtent šiandien yra atgavęs vairuotojo teises, todėl nėra priežasčių jį sustabdyti. 15min policijos atstovai patvirtino, kad būtent penktadienį jam įteiktas naujas dokumentas, leidžiantis jam vėl sėstis prie vairo.

Vis dėlto įvykio vietoje paprašytas parodyti dokumentus, E.Dragūnas pareigūnus išvadino necenzūriniais žodžiais. Dėl kilusios konfliktinės situacijos į įvykio vietą, E.Dragūno namo kiemą, buvo iškviestas antras ekipažas.

Atlikėjui buvo pateikti du protokolai. Vienas skirtas už pabėgimą ir nepaklusimą sustoti, antras už parodytą nepagarbą.

Vis dėlto apie 20 val. situacija išsisprendė. 15min žiniomis, policija išvyko į vieną pusę, o E.Dragūnas su savo „Lamborghini“, kurį vairavo jo širdies draugė, – į kitą.

Įvykio nuotraukos – galerijoje:

Apie susidariusią situaciją yra informuotas ir Policijos departamento prie VRM Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis. Jis patvirtino, kad tokia situacija tikrai įvyko, o atlikėjui yra išrašyti du protokolai.

„Išrašyti du protokolai: dėl nesustojimo ir policijos teisėtų reikalavimų nevykdymo“, – naujienų agentūra BNS sakė policijos atstovas.

Pasak R.Matonio, policijos pareigūnai E.Dragūno vairuojamą prabangų automobilį „Lamborghini“ pastebėjo Šilo gatvėje, Vilniuje.

„Pareigūnai stabdė, tačiau jis nuvažiavo iki namų. Paaiškėjo, kad jis turi vairuotojo pažymėjimą, kuris šiandien buvo grąžintas“, – teigė R.Matonis.

Jis teigė, kad atlikėjas savo namų kieme pareigūnus užgauliojo keiksmažodžiais, tačiau, pasak R.Matonio, konfliktas nekilo.

Susisiekti su E.Dragūnu 15min kol kas nepavyko – atlikėjas skambučius atmetinėja.

Tačiau savo poziciją atlikėjas išreiškė socialiniuose tinkluose. Instagrame jis paviešino kelias nuotraukas. Vienoje iš jų atlikėjas nufotografavo ką tik atgautą vairuotojo pažymėjimą, kitoje užfiksavo ant rankos esančias mėlynes. Galima numanyti, kad taip atlikėjas parodė, kad įvykio vietoje esą buvo panaudotas smurtas prieš jį. Vis dėlto dar tą patį vakarą E.Dragūnas šį įrašą iš savo paskyros panaikino.

Už nepaklusimą reikalavimui sustabdyti transporto priemonę pagal Administracinių nusižengimų kodeksą asmeniui užtraukia baudą nuo aštuonių šimtų penkiasdešimt iki dviejų tūkstančių eurų. Taip pat gali būti skiriamas transporto priemonės konfiskavimas.

15min primena, kad į policijos nemalonę E.Dragūnas buvo patekęs ir anksčiau. Liepos 12-osios rytą į atlikėjo namus atvykę policijos pareigūnai atliko kratą. Po kelių valandų pareigūnai drauge su atlikėju išvyko iš jo namų.

Vilniaus apygardos prokuratūra tąkart pranešė, kad yra atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl galimo svetimo didelės vertės turto pasisavinimo (Baudžiamojo kodekso 183 str. 2 d.), neteisėto praturtėjimo (BK 1891 str.), apgaulingo apskaitos tvarkymo (BK 222 str. 1 d.), dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu (BK 300 str. 3 d.).

„Jaučiuosi reguliariai“, – per daug situacijos nesureikšmino E.Dragūnas.

„Aš taip gyvenu, aš gyvenu taip jau ilgai ir aš gi žinau, kur aš gyvenu, tai manęs tai nestebina“ – neslėpė Sel.

Atlikėjas tikino, kad jam – tai dar viena eilinė diena, tik viena ar kita forma. „Nieko baisaus, viskas tvarkoj, viskas išsispręs“, – per daug nesismulkino E.Dragūnas.

Jis teigė, kad ši situacija jam visiškai nepriimtina. „Aš padarysiu taip, kad nebūtų teršiamas mano vardas, nes mane gali apkaltint galbūt, kad aš esu koks nors girtuoklis, chuliganas, bet aš niekada nebuvau vagimi ir niekada nebūsiu“, – tikino E.Dragūnas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Egidijus Dragūnas po pareigūnų kratos jo namuose: „Galbūt aš chuliganas, bet ne vagis“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius