Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egipte atostogavusi Edita Daniūtė atskleidė savo figūros paslaptį: „Džiaugiuosi saldumynų pusryčiais“

Vaikų velykines atostogas šokėja Edita Daniūtė nusprendė išnaudoti poilsiui – savaitę su sužadėtiniu Mirko Gozzoli, dukromis Evita, Brenda ir jaunėliu sūnumi Romeo atostogavo saulėtame Egipte. Savo figūra stebinanti moteris prie aktyvaus gyvenimo jau pratina ir vaikus – skatina sportuoti net atostogų metu. Edita 15min ne tik papasakojo kelionės įspūdžius, bet ir atskleidė, kaip jai sekasi atsilaikyti prieš „viskas įskaičiuota“ pagundas.
Edita Daniūtė su šeima
Edita Daniūtė su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Italijoje gyvenanti Edita su šeima į Egiptą keliavo jau ne pirmą sykį. 15min ji sakė, kad galbūt rinktųsi ir Turkiją, tačiau tokiu metu ten dar šalta, o Egipte – pats tas. Vis dėlto šįkart ji abejojo, ar derėtų vėl vykti į šią šalį, nes prieš kurį laiką atostogaudami Marsa Alamo kurorte Egipte vaikai buvo nemenkai apsirgę.

„Prieš porą metų tiek Evita, tiek Romeo pasigavo bakteriją, tai buvome persižegnoję, kad daugiau čia nebeskrisime. Tačiau iš tikrųjų nesame tikri, ar reikėtų kaltinti Egiptą, nes tuo metu Italijoje labai siautė roto virusas. Jau kai važiavome iš Italijos, Mirko dukrytė Brenda negalėjo su mumis vykti, nes juo užsikrėtė, o netrukus blogai pradėjo jaustis ir Romeo“, – pasakojo E.Daniūtė.

Tačiau Edita nutarė surizikuoti ir šįkart atostogos Šarm aš Šeiche praėjo puikiai. „Labai rekomendavo šį viešbutį, kad geras ir saugus, kad čia viskas labai dezinfekuota, tai apie jį galiu atsiliepti tik gerai“, – džiaugėsi ji.

Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė ir Mirko Gozzoli su sūnumi
Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė ir Mirko Gozzoli su sūnumi

Tokia išvyka per velykines vaikų atostogas jau yra tapusi Editos šeimos tradicija. Moteris pasakojo atostogauti keliaujanti du kartus per metus – žiemą su Mirko leidžiasi į tolimesnę kelionę be vaikų, o pavasarį, kol dar negali mėgautis karšta Italijos saule, su jais keliauja į užsienio kurortą. Pernai visa šeima atostogavo Dubajuje.

„Kol vaikai mažiukai, jiems iš tikrųjų nelabai didelis skirtumas, ar jie Maldyvuose, ar jie Egipte. Dubajuje irgi labai patiko, bet, aišku, galiu pasakyti, kad ten vaikams netgi nebuvo tiek pramogų, kiek Egipte – čia jiems yra programėlė, diskoteka. Be to, Dubajuje ir kelionės kainos dvigubai aukštesnės, o Egipte išties labai geros sąlygos – ir oras, ir maistas, ir patrauklios kainos, patogu atskristi“, – šių atostogų privalumus akcentavo E.Daniūtė.

Atostogoms su vaikais Edita ir Mirko renkasi poilsinę kelionę. Ir nors giliau po šalį jie nekeliauja, susigalvoja kitokių veiklų – pavyzdžiui, plaukia laivu, nardo arba užsiima vandens sportu.

Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė su vaikais
Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė su vaikais

„Paskutinis toks nuotykis man buvo labai nuostabus. Mus visus, net Romeo, kateris iškėlė su parašiutu. Nesitikėjau to iš Romeo – maniau, kad jis išsigąs. Buvome sutarę, kad jeigu tik vaikas išsigąsta, iškart baigiam, bet Romeo net neišsigando, tikriausiai mama labiau bijojo“, – smagią atrakciją prisiminė Edita.

Atostogų Egipte nuotraukomis E.Daniūtė pasidalijo socialiniuose tinkluose. Čia iškart neliko nepastebėta jos figūra. Edita tikina, kad jos paslaptis paprasta – sportas. Ir nors apgailestauja, kad dabar jam laiko lieka ne tiek daug, prie aktyvaus gyvenimo net atostogų metu jau pratina ir vaikus.

„Kol vaikai maži, labai trūksta laiko sau, laiko pasportuoti, tuo labiau kad mažiukas dar toks visapusiškai dėmesio reikalaujantis, o mano vyresniąją tai jau reikia ir į visokius būrelius, užsiėmimus vežioti.

Neseniai pasikalbėjome su Mirko, kad kol kas esame tokie vaikų vergiukai. Bet stengiamės ir per atostogas atsilenkimų kartu padaryti, ir ir dukrytę pratinu, nes ji dabar šoka, tai reikia ir ištvermės, kad raumenys stiprūs būtų. Po truputį bandau paspausti, kad pasportuotų ir per atostogas“, – kalbėjo E.Daniūtė.

Kaip pasakojo Edita, atostogoms su šeima ji renkasi „viskas įskaičiuota“ paketą – taip patogiausia, nes nereikia papildomai sukti galvos dėl maisto. Tačiau iškart kyla klausimas – kaip ji atsilaiko prieš pagundas, kurių ant stalo tiek daug?

Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė su vaikais
Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė su vaikais

„Labai lengvai. Saldumynus aš valgau tik ryte – man patinka tokie itališki pusryčiai. Nuo tada, kai persikėliau į Italiją, nustojau per pusryčius valgyti sūrų maistą. Jie visi valgo bandeles ir visi puikiai jaučiasi. Tai aš taip surizikavau ir nelabai kas man pasikeitė, tiktai labai džiaugiuosi savo saldumynų pusryčiais. O po to jau ir per pietus, ir per vakarienę valgau daržoves, mėsytę.

Iš tikrųjų per atostogas man dar geriau sekasi prisižiūrėti mitybą, nes jeigu namie prigamini vaikams kokių skanėstų, o jie visko nesuvalgo, labai graužia sąžinė, tad suvalgau aš – negi išmesi. Aišku, stengiausi nesuvalgyti visų saldumynų, kiek yra čia, Egipte“, – juokėsi E.Daniūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė su dukra ir sūnumi
Asmeninio albumo nuotr./Edita Daniūtė su dukra ir sūnumi

Atostogų fotografijose į akis krenta ir Editos bei jos dukters Evitos panašumas. Juos vis dažniau įžvelgia ne tik aplinkiniai, bet ir pati Edita.

„Anksčiau, kai dukrytė tik gimė, ji buvo visiškai panaši į tėtį – mes panašumų beveik neturėjome. O dabar, kai auga, matau ir savo bruožų.

Tačiau charakteris yra maišytas. Šiuo metu jau truputėlį paauglystė, tai kartais šnekamės ir derybų būdu. Tačiau iš tikrųjų mergaitė šaunuolė – labai gerai mokosi, laisvai kalba trimis kalbomis. Tai kol kas mama savo vaikais tiktai džiaugiasi“ – 15min su džiaugsmu pasakojo E.Daniūtė, su M.Gozzoli, be Evitos, dar auginanti jaunėlį Romeo ir Mirko dukrą Brendą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius