Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erika Vitulskienė švenčia 29-ąjį gimtadienį: „Esu labai laiminga mama ir žmona“

Saulėtą rugpjūčio 8-ąją Erika Vitulskienė švenčia 29-ąjį gimtadienį. Moteris sako šiuo metu savo gyvenimu esanti be galo patenkinta. Šiemet ji žada atsigręžti į save ir įgyvendinti trokštamus tikslus, kad kitais metais jubiliejų pasitiktų dar laimingesnė.
Erika ir Merūnas Vitulskiai
Erika ir Merūnas Vitulskiai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

15min Erika pasakojo, kad jos gimtadienio rytas prasidėjo kaip visada smagiai. „Esu be galo laiminga! Iš pačio ryto vyras su vaikais apipylė dovanomis. Viena jų – laikrodis, kuris matuoja atstumus, pulsą ir visa kita. Apie jį jau galvojau, bet nebuvau tvirtai nusprendusi įsigyti, bet štai – manim pasirūpino“, – šypsojosi E.Vitulskienė.

Visgi didesnės šventės ji kelti nežada: „Neplanuoju nieko, švęsiu jubiliejų kitąmet.“

Erika pripažįsta, kad dėl sukakusių 29-erių metų ji visai nesijaudina, nerimą kelia po to sekantis skaičiukas. „Iš tikrųjų truputį baisu, kad jau kitais metais sueis 30 metų. Dėl grožio, savijautos ar kitų dalykų nebijau, bet baisiausia, kad turėsiu pasidaryti ataskaitą, ką per tiek metų nuveikiau“, – juokėsi Erika.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Merūnas ir Erika Vitulskiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Merūnas ir Erika Vitulskiai

Kalbėdama apie praėjusius metus, ji teigia daug supratusi. Dvejų metų sūnus Ajus ir vienerių – Herkus Erikos gyvenimui suteikia be galo daug džiaugsmo.

„Mano vaikai – didžiausias turtas. Pastarieji dveji metai buvo įdomūs, daug patyriau, daug sudėliojau sau galvoje, nusistačiau naujus tikslus. Pradėjau save pažinti kaip mamą, po to kaip asmenybę, po to supratau, kas yra tikroji laimė. Supratau, kad privalau būti laiminga, nes turiu nuostabius vaikus, o dar ir šalia yra vyras, kuriam norisi suteikti kuo daugiau džiaugsmo. Kai žmona ir mama yra laiminga, laiminga ir šeima“, – sakė E.Vitulskienė.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Erika ir Merūnas Vitulskiai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Erika ir Merūnas Vitulskiai

Kokie gi tie naujieji tikslai? „Dar nesakysiu. Reikia viską daryti tyliai, kad pasisektų, tai bus staigmena. Tikiuosi, kad man pavyks 30-metį atšvęsti džiaugiantis, kad man pavyko!“

Tad naujus gyvenimo metus ji žada pradėti su rimta startine pozicija. „Labai noriu kitais metais būti rami dėl įgyvendintų tikslų, svajonių. Pradėti naują didelę pradžią. Man 30-metis asocijuojasi su tuo, kad turėsiu sau pasakyti, ką dariau gerai, ką – blogai, ar išvis ėjau tikslingai į kažkurią pusę, gal reikia keisti tikslą? Per šiuos metus būtent tai bandysiu sau atsakyti“, – 15min kalbėjo Erika Vitulskienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Merūnas Vitulskis su žmona Erika aplankė Tokiją: „Japonija – mano svajonių šalis“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius