Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eugenijaus Ostapenko bičiulė Vitalija Katunskytė: „Jis buvo labai talentingas ir kūrybingas žmogus“

Trečiadienį Lietuvą apskriejusi netikėta žinia apie 44-erių atlikėjo Eugenijaus Ostapenko mirtį sukrėtė ir jo bičiulius. Su 15min mintimis apie velionį pasidalijusi jo artima draugė Vitalija Katunskytė prisiminė pažintį ir paskutinį susitikimą – tąkart jiedu kalbėję, kad nors ir sensta, dar ne laikas pasiduoti.
Eugenijus Ostapenko, Vitalija Katunskytė
Eugenijus Ostapenko, Vitalija Katunskytė / „Scanpix“, Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Vitalija su Eugenijumi susipažino radijo stoties „Pūkas“ koncerte, bene prieš 15 metų. Dabar, kalbėdama su 15min, žinoma atlikėja negailėjo bičiuliui gražių žodžių – teigė, kad jis buvo labai talentingas, kūrybingas, parašė daug tekstų ir melodijų.

„Noriu pareikšti didelę užuojautą mamai ir sesei, o jo tėtis, kiek žinau, jau išėjęs anapilin. Man tikrai labai gaila Eugenijaus“, – 15min sakė V.Katunskytė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalija Katunskytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalija Katunskytė

Vitalija prisiminė, kad su Eugenijumi paskutinį kartą matėsi rugpjūtį vykusiame „PravalFeste“. Tuomet gerdami kavą prisiminė jaunystę, kalbėjosi apie sveikatą.

„Pamenu, susitikę apsikabinome, kalbėjome, kad visi senstame, bet juokavome, kad dar ne laikas pasiduoti. Labai gaila, kad šiandien taip nutiko“, – kalbėjo Vitalija.

Atlikėja pasakojo nežinojusi, kad bičiulis turi rimtų sveikatos problemų, jis niekada nepasakojo, kad planuoja gultis į ligoninę ar lankytis pas gydytojus.

Vitalija teigė, kad jos širdyje visam laikui išliks šiltas prisiminimas iš koncerto, kuris vyko prieš 13 metų.

„Šiauliuose jis viename renginyje atliko dainą „Dalinkit moterims gėles“, man ji labai patiko. Kai po koncerto atvyko pas mane, išviriau cepelinų ir valgydami pietus pradėjome kalbėti apie šią jo dainą. Eugenijus pasidalijo su manimi dainos fonograma, todėl dabar ją dainuodama visada prisiminsiu jį“, – sakė V.Katunskytė.

Kad bičiulis išėjo anapilin, Vitalija sakė sužinojusi iš savo kaimynės. Trečiadienio ryte ji paskambinusi pranešė, kad Eugenijaus nebėra.

„Ji paklausė, ar žinau naujieną, kad mirė Eugenijus. Iš pradžių nepatikėjau – galvojau, kad vėl kas nors paleido gandus. Tačiau vėliau įsitikinau, jog kaimynė kalbėjo tiesą“, – liūdesio neslėpė dainininkė.

J. Andriejauskaitės/15min.lt. nuotr./Eugenijus Ostapenko
J. Andriejauskaitės/15min.lt. nuotr./Eugenijus Ostapenko

15min primena, kad Eugenijus Ostapenko mirė trečiadienio rytą nuo širdies nepakankamumo.

Šią žinią patvirtino ir Eugenijaus Ostapenko kolega Aidas Manikas.

„Jo sesuo paskelbė šią žinią, ja taip pat pasidalijo ir mama. Aš galiu tik pasakyti, kad pažinojau jo mamą. Kai paskaičiau feisbuke žinutę, kad jis mirė, 8 val. ryto paskambinau Eugenijaus mamai, kuri man patvirtino, kad jo nebėra. Man jo labai gaila kaip kolegos ir talentingo žmogaus“, – 15min sakė A.Manikas.

Eugenijų Ostapenko Lietuvoje išgarsino ne tik „Dviratukas“ ir kitos jo dainos, bet ir skandalai, kurie, atrodė, nuolat persekiojo dainininką.

Vyras neslėpė mėgęs audringai pasilinksminti, savo asmenines dramas, įskaitant meilės reikalus, aiškindavosi viešai, buvo įtariamas gydytojo sumušimu, pats ne kartą ieškojo teisybės teismuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius