Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europą užkariaujantį „The Roop“ šokį galite išmokti ir jūs: žiūrėkite vaizdo įrašą

Šiais metais Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaujančios grupės „The Roop“ dainos „On Fire“ šokis lyg virusas sklinda jau ne tik Lietuvoje. Neseniai Vaidotas Valiukevičius oficialiame grupės instagrame pasidalijo keisto, bet dėmesį prikaustančio ir pajudėti priverčiančio šokio judesiais. Ar jau bandėte juos atkartoti?
„The Roop“ dainos „On Fire“ šokio judesiai
„The Roop“ dainos „On Fire“ šokio judesiai / Asmeninio albumo nuotr.

Vos oficialiame „Eurovizijos“ dainų konkurso „YouTube“ kanale buvo įdėtas „The Roop“ pasirodymas, po juo žmonės pradėjo komentuoti, kad tai – kol kas vienintelė daina, kuriai grojant norisi šokti: „šiuo metu tai mano numeris vienas“, „man patinka atmosfera, kurią sukuria ši daina“ ir dar daugiau.

Atrodo, kad jos kūrėjai – grupė „The Roop“, jau iš anksto nujautė, kad kūrinio žodžiai ir šokis taps tikru virusu – judėti norės ne tik vaikai, bet ir vyresni žmonės. Todėl prieš finalą Lietuvoje grupės vokalistas Vaidotas Valiukevičius instagrame parodė 5 judesių kombinacijas, kurios padėtų greitai ir lengvai išmokti šokį.

„ON FIRE dance! Klausėte žingsnių – duodame! Išmok žingsnius, nusifilmuok, pasidalink su prierašu #OnFireDance ir atsiųsk video mums. O mes sudėsime viską į vieną vaizdo klipą! Svarbiausia yra nuotaika – nepersistenk. 1-2-3-GO!“, – socialiniame tinkle po vaizdo įrašu rašė grupės nariai.

Tai jau ne pirmas kartas, kai grupė gerbėjai kviečiami šokti šį šokį. Šeštadienį prieš pat Kaune vyksiantį „Eurovizijos“ atrankų finalą žmonių minia bei būsimo koncerto žiūrovai priėmė „The Roop“ iššūkį ir sušoko dainos „On fire“ „flashmobą“.

Iš pradžių į iššūkį atsiliepė tik kelios dešimtys „The Roop“ gerbėjų. Tačiau netrukus jų gretos pradėjo sparčiai didėti.

Garsiai užgrojus dainai „On fire“, grupės nariai ir Vaidotas Valiukevičius priešaky demonstravo jau išpopuliarėti spėjusius judesius.

Juos atkartojo didžiulis būrys gerbėjų. Nenorėję šokti filmavo, fotografavo ir džiaugėsi įspūdingu reginiu. Minioje buvo galima pamatyti ir suaugusių, ir vaikų, kurie atėjo jau mokėdami pagrindinius šokio judesius.

VIDEO: Grupė „The Roop“ prie „Žalgirio“ arenos surengė „flashmobą“

„Eurovizija“, kurioje šiemet dalyvauja 41 šalys, vyks Nyderlandų mieste Roterdame gegužės 12–16 dienomis. Lietuvos atstovas pasirodys pirmajame didžiosios „Eurovizijos“ pusfinalyje gegužės 12 dieną.

Pirmajame pusfinalyje taip pat pasirodys dar 16 šalių atstovai: Airijos, Australijos, Azerbaidžano, Baltarusijos, Belgijos, Izraelio, Kipro, Kroatijos, Norvegijos, Maltos, Rumunijos, Rusijos, Slovėnijos, Šiaurės Makedonijos, Švedijos, Ukrainos.

TAIP PAT SKAITYKITE: „The Roop“ daina užkariauja ir roko pasaulį – Giedrius Balčiūnas kūrinį pergrojo su elektrine gitara

TAIP PAT SKAITYKITE: Dėmesys „The Roop“ ir toliau auga: peržiūrų skaičiumi lenkia ankstesnius „Eurovizijos“ lyderius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius