Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filme apie „Euroviziją“ – ir lietuvė aktorė: įsikūnijo į „Lordi“ primenančią rokerę

Vos tik pasirodė Holivudo aktoriaus Willo Ferrello komedija apie „Euroviziją“, filmas iškart atsidūrė žiūrimiausių Lietuvoje tope. Ir suprantama dėl ko. Nors šiemet dainų konkursą teko atšaukti, tačiau ryškiausias jo žvaigždes, ankstesnius nugalėtojus pamatėme ir išgirdome dainuojančius filme „Eurovision Song Contest: Story of Fire Saga“. Be to, tarp visų garsiausių aktorių, žinomų atlikėjų pavardžių galėjome pamatyti ir lietuvišką – Aistės Gramantaitės.
Aistė Gramantaitė filme „Eurovision Song Contest: Story of Fire Saga“
Aistė Gramantaitė filme „Eurovision Song Contest: Story of Fire Saga“ / Asmeninio archyvo nuotr.

Neseniai „Netflix“ platformoje pasirodžiusio naujausio Holivudo aktoriaus Willo Ferrello filme suvaidino ir lietuvė Aistė Gramantaitė. Komedijoje apie „Euroviziją“ Aistę galima pamatyti kaip Baltarusijos atstovę „Moon Fang“.

Savo instagramo paskyroje pasidalijusi žinia apie atliktą vaidmenį, Aistė pasidžiaugė ir tuo, kad filmuotis jai teko per savo gimimo dieną.

„Tai buvo geriausias gimtadienis, kokį esu turėjusi“, – dalijosi aktorė ir dėkojo savo kolegoms už suteiktą džiaugsmą.

Komedija „Eurovision Song Contest: Story of Fire Saga“ pasakoja apie išgalvotą Islandijos muzikos grupę „Fire Saga“ (jos narius vaidina jau minėtas aktorius Willas Ferrellas ir Rachel McAdams), kurie per atsitiktinumą yra pasirenkami atstovauti savo šaliai „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Be W.Ferrello ir R.McAdamas, filme taip pat pasirodė tokie garsūs aktoriai kaip Pierce’as Brosnanas, Danas Stevensas bei Mikaelis Persbrandtas. Tačiau, kas įdomiausia, kad šioje komedijoje-miuzikle nusifilmavo ir keletas tikrų „eurovizinių“ žvaigždžių: Conchita Wurst, Aleksandras Rybakas, Netta, Jamala bei kiti.

Išgalvota grupė „Moon Fang“, kurioje pasirodė Aistė, filme atlieka rokerių vaidmenį ir primena 2006-aisiais metais „Eurovizijos“ dainų konkursą nugalėjusius suomius „Lordi“.

VIDEO: EUROVISION SONG CONTEST: The Story Of Fire Saga | Official Trailer | Netflix

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius