Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Freaks on Floor“ būgnininkas Rokas su mylimąja Greta vestuves atšoko laukiniame Meksikos paplūdimyje

Vestuvės žiemą ir ne Lietuvoje, o ten, kur šilta. Būtent tokiam žingsniui ryžosi grupės „Freaks on Floor“ būgnininkas Rokas Beliukevičius ir jo mylimoji, komunikacijos specialistė Greta Jonaitytė. Pora nusprendė susituokti Meksikoje, o jų vestuvės tapo didelės kelionės dalimi – tapę vyru ir žmona jie ir toliau tyrinėja Meksikos platybes.
Rokas Beliukevičius Meksikoje vedė Gretą Jonaitytę
Roko Beliukevičiaus ir Gretos Jonaitytės vestuvės / Asmeninio albumo nuotr.

Pora žiedais ir įžadais apsikeitė ne bet kur, o ant Ramiojo vandenyno kranto – vasario 10-ąją susituokė laukiniame Meksikos paplūdimyje. Paklaustas, kodėl vestuves nutarė iškelti būtent čia, Rokas Beliukevičius sakė, kad tai abiems pasirodė geriausias variantas. Be to, maloniai nuteikė vienas netikėtas sutapimas.

„Meksika mums yra labai patraukli šalis. Kiek simboliška, nes esame čia keliavę atskirai tuo pačiu metu, bet to nežinojome. Pradėję planuoti vestuves supratome, kad norime visų pirma pasidaryti šventę sau. Susituokti čia pasirodė idealus variantas“, – 15min pasakojo R.Beliukevičius.

Anot Roko, vestuvių ceremonija buvo kaip tarpinė stotelė judviejų kelionės po Meksiką metu: „Keliavome iki vestuvių, kelioms dienoms stabtelėjome, pasidarėme sau šventę ir kelionė tęsiasi.“

Asmeninio albumo nuotr./Greta Jonaitytė ir Rokas Beliukevičius
Asmeninio albumo nuotr./Greta Jonaitytė ir Rokas Beliukevičius

Praūžus vestuvėms, jaunavedžiai po Meksiką keliauja ir toliau. Kaip pasakojo Rokas, pora dar netgi nežino grįžimo datos, nes nori mėgautis dabartimi ir vertina kiekvieną drauge praleistą akimirką.

„Vis dar neturime atgalinio bilieto. Kelionės tikslas dabar yra kuo daugiau laiko praleisti vandenyje, bangose. Šiuo metu atvykome į miestelį Puerto Escondido ir apsistosime čia kuriam laikui. Kai norėsime, lokaciją pakeisime, bet kelionės termino ar didelių planų neturime. Mėgaujamės buvimu čia ir dabar!“, – neslėpė R.Beliukevičius.

Ne paslaptis, kad į kelioninį lagaminą teko įsimesti ir Gretos vestuvinę suknelę, tad ar liko vietos visiems kitiems daiktams?

„Lagamino užteko. Pasiėmėme tik būtiniausius kelioninius daiktus ir tai, ko reikėjo šventei“, – 15min patikino R.Beliukevičius.

Asmeninio albumo nuotr. /Roko Beliukevičiaus ir Gretos Jonaitytės kelionės po Meksika akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Roko Beliukevičiaus ir Gretos Jonaitytės kelionės po Meksika akimirka

Rokas ir Greta susituokė po daugiau nei metų draugystės, praėjus pusmečiui nuo sužadėtuvių. Paklaustas, ar nemano, jog šį žingsnį žengė kiek per greitai, ir kaip į tai reagavo artimieji bei draugai, Rokas sakė pernelyg nesureikšminantis nei vestuvių laiko, nei pačios šventės.

„Šventės yra labai gerai, bet jaučiame stiprų ryšį ir laikas, ceremonijos bei visa kita mums yra tik antraeiliai dalykai“, – tvirtino jis.

Pasidomėjus, kaip praėjo pati ceremonija, Greta tikino turinti ką patarti būsimoms nuotakoms.

„Viskas vyko labai natūraliai, tad būsimas nuotakas noriu padrąsinti nebijoti svajoti! O svarbiausia – klausyti širdies ir ceremoniją rengti tokią, kokios norisi, nes tada viskas labai paprasta ir natūralu“, – teigė G.Jonaitytė.

Kelionės akimirkos – galerijoje:

Tačiau ar pora jau apsiprato su nauju statusu, žinant, kad kelionę pradėjo kaip sužadėtiniai, o dabar tęsia kaip vyras ir žmona?

„Apėmė geras jausmas. Nors niekas labai stipriai nepasikeitè, jaučiamės dar artimesni ir vėl iš naujo įsimylėję. Dar labai smagu matyti žiedą ant rankos. Pastarojo dizainą kūrėme kartu su Greta“, – atviravo R.Beliukevičius.

Pasiteiravus, ar dar negalvoja apie šeimos pagausėjimą, Rokas ir Greta neslėpė, kad jo norėtų. Na, o kol kas vaikus atstoja augintiniai.

„Šiuo metu namie turime du taksus, tad krykštavimo ir triukšmo netrūksta, bet vaikai turbūt yra dar vienas didelis stebuklas, kuris įvyksta tada, kai tam ateina laikas. Esame viskam pasiruošę“, – 15min kalbėjo jaunavedžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius