Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Juodeika Vatikane pasipiršo 14 metų jaunesnei mylimajai: „Prireikė popiežiaus palaikymo“

Susipažinę Dubajuje, meilės dieną atšventę Paryžiuje, po pusantrų metų draugystės Italijoje susižadėjo televizijos prodiuseris Gediminas Juodeika (45) ir 14 metų jaunesnė širdies draugė Živilė Jonikaitė (31). „Nesinorėjo laukti, kai taip stipriai myli“, – 15min prisipažino G.Juodeika.
Gediminas Juodeika ir Živilė Jonikaitė
Živilė Joneikaitė ir Gediminas Juodeika / Asmeninio albumo nuotr.

Sužadėtuvės gegužės 13-ąją įvyko pačioje Vatikano aikštėje. O vieta pasirinkta išties neatsitiktinai. „Tai labai rimtas žingsnis. Tad nusprendžiau pasipiršti šventoje vietoje“, – kalbėdamas su 15min šmaikštavo Gediminas.

Ir nesuklydo. Mat, kaip pats sako, lemiamą akimirką prireikė ir popiežiaus palaikymo.

„Kai pasipiršau, Živilė buvo labai nustebusi. Ir tyla gerokai užtruko. Kol išgirdau reikalingą atsakymą teko ilgokai palaukti, neslėpsiu, jaudulio buvo nemažai. Dabar juokauju, kad popiežius padėjo“, – sako jis.

Asmeninio albumo nuotr. /Živilė Jonikaitė
Asmeninio albumo nuotr. /Živilė Jonikaitė

Jaudinosi tiek sužadėtine tapusi Živilė, tiek pats Gediminas. Bet kai žinai, jog labai myli, jaudulį įveikti ne taip ir sunku.

„Jau pribrendome prie šio reikalo, tegu ir įvyksta. Tad nors ir apie vestuves dabar negalvojame, ilgai laukti irgi nežadame“, – sako G.Juodeika.

Ir nors per pusantrų metų buvo visko, Gediminas užtikrintas, kad šalia savęs turi tikrai tą vienintelę: „Būname ir užsispyrę, bet laikui bėgant galiu pasakyti, kad labai supanašėjome“.

Asmeninio albumo nuotr. /Živilė Jonikaitė ir Gediminas Juodeika
Asmeninio albumo nuotr. /Živilė Jonikaitė ir Gediminas Juodeika

O kadangi žmogų geriausiai pažinsi kelionėse, Gediminui ir Živilei ryžtis bendram gyvenimui išties drąsu. Draugystės metu spėjo aplankyti ne vieną šalį, o kelionių metu spėjo įsitikinti, kad jiems ne baisūs jokie iššūkiai.

Tad ir sužadėtuvės neabejotinai vyko svetur – Italijoje, kur abu lankėsi pirmą kartą.

„Čia mums labai patiko. Iš esmės nesvarbu, kur vykti. Svarbu, kad mes galime pabūti kartu. Dėl darbų užimtumo dažnai susitinkame tik vakare. Tad puikiai praleidome laiką“, – sako Gediminas.

Gediminas Juodeika savo naują mylimąją viešai pristatė 2017-ųjų metų kovą. Tąkart pasidalijęs keliomis nuotraukomis, rašė, kad Živilė į jo gyvenimą atnešė tikrą pavasarį.

Socialiniuose tinkluose porą užplūdo sveikinimai. Ypatingai todėl, kad Gediminas Juodeika neslėpė džiaugsmo, jog sunkus etapas liko praeityje.

15min primena, kad pirmoji, ilgametė G.Juodeikos santuoka su žmona Jurgita nutrūko 2016-ųjų metų balandį. Tada nei Gediminas, nei Jurgita nebuvo linkę atvirauti apie skyrybų priežastis, nes pasirašė konfidencialumo sutartį.

Iš pirmos santuokos Gediminas Juodeika augina du sūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius