Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į grožio renginį atvykusi Vasha: „Gimus dukrai supratau, kad nebėra tikslo dažytis kasdien“

Pirmasis Lietuvoje virtualus grožio salonas „Beauty & Elegance“ trečiadienio vakarą surengė elegantišką stiliaus ir muzikos šventę Vilniuje, pakviesdamas būrį žinomų žmonių į vasaros sezono atidarymą.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vakaro metu buvo galima išvysti Alesią Mačiulis, Dianą Vapsvę, Rūtą Mackevičiūtę, Dainių Martinaitį, Elvyrą Monginienę, Mindaugą Tendziagolskį, Karolį Murauską ir daugelį kitų svečių.

Į renginį su dukra Adrija atvyko ir altikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha. 15min Gabrielė pasakojo, kad gimus dukrai laiko sau gali skirti vis mažiau, tačiau nenustojo rūpintis savo išvaizda ir stengiasi visuomet atlikti tam tikrus grožio ritualus.

„Pagrindinis mano grožio principas yra tas, kad pas kiekvieną moterį turi būti tvarkingi nagai ir plaukai. Geriu vitaminus, vaikštau į manikiūrą, pedikiūrą, plaukų stilistus. Stengiuosi plaukus tepti aliejais, esu išbandžius daug papildų“, – sakė G.Rutkauskienė-Vasha.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija

G.Rutkauskienė teigė, kad rūpinasi ir veido oda, tačiau tam brangių serumų nereikia – odą tausoti galima naudojant mažiau makiažo priemonių.

„Stengiuosi nesidažyti kasdien. Anksčiau naudodavau daug makiažo priemonių, tačiau kai gimė vaikas, supratau, kad nėra tikslo dažytis kasdien. Taip pat, vieną kartą per metus nueinu į veido valymą. Nebent kažkokia proga, šventė, tuomet pasidažau“, – teigė Gabrielė.

Gabrielė prisimena savo vaikystės grožio klaidas, tačiau yra įsitikinusi, kad tai turi praeiti kiekviena mergina, todėl leis dukrai eksperimentuoti su savo išvaizda.

„Aišku, vaikystėje ir paauglystėje prisigalvodavau visko, reikalaudavau tėvų, maištaudavau, nors ir man jie neleisdavo. Bet specialiai vaiko mokyti nereikia, nes kiekvienas žmogus nori viską patirti savo kailiu ir nepriversi vaiko kažko nedaryti. Žinoma, pagrindinis dalykas, kurio reikia mokyti – higiena. Bet dėl išvaizdos dukrai leisiu spręsti pačiai – tegul mokosi iš savo klaidų“, – juokėsi G.Rutkauskienė-Vasha.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukra Adrija

Gabrielė pridūrė, kad dukrą Adriją stengsis išmokyti sveikos gyvensenos, nes tai kuria ir grožį, ir puoselėja sveikatą.

„Aš esu už sveiką gyvenimo būdą, bet būna visokių etapų. Gali tris metus valgyti mėsainius ir po to suprasti, kad tai yra blogis. Kaip ir mano atveju, aš pati anksčiau valgydavau daug nesveiko maisto. Neneigsiu, kad nutinka kartais ir šiuo metu, bet kai subrendau, daug labiau pradėjau vertinti sveiką mitybą, stengsiuosi to mokyti ir savo vaiką“, – 15min pasakojo G.Rutkauskienė-Vasha.

Svečiams sostinės senamiestyje esančioje „Relais & Chateaux Stikliai hotel“ terasoje koncertavo garsaus televizijos muzikinio projekto dalyvė Justė Baradulinaitė, vakarą vedė aktorė Edita Zėčiūtė, o jo staigmena tapo dizainerės Kastės Svilaitės darbų pristatymas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Virtualaus grožio salono pristatymo akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Virtualaus grožio salono pristatymo akimirka

„Norėjome savo bičiulius, klientus ir naujai atrandamus pažįstamus apsupti potyriais – ir kūnui, ir sielai“, – renginio idėją pristatė virtualus grožio salono įkūrėja Paula Marcinkevičiūtė.

Mintis atidaryti tokį saloną jai kilo viešint Prancūzijoje – čia, būdama studente, lietuvė turėjo galimybę per vasarą užsidirbti mokslams. Teisės studijas krimtusi ir baigusi mergina matydavo, kaip į privačius namus, darbo vietą ar viešbutį atvyksta grožio meistrai.

„Man ši mintis labai patiko. Juk Lietuvoje taip pat yra daug savo laiką taupančių žmonių“, – sakė Paula Marcinkevičiūtė.

Vakaro akimirkos ir svečiai – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius