Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: modernių siluetų ir amžinos vilioklės akistata

Išvakarėse straipsnyje „Ar labai stilingas tas, kuris apsirengęs deriniais „nuo podiumo?“ kalbėjau apie vis labiau pastebimas mados maištininkų amžiaus idėjas. Iš tiesų mada lyg ir kryptingai bando keliauti eklektiškų tendencijų keliu, taip, matyt, norėdama pasipriešinti tvyrančioms slogioms ekonominėms vizijoms, dramatiškai taikos nuotaikų stokojančioms šio periodo aktualijoms...
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Marijos Palaikytės nuotr.

Taip gimsta tokios, kiek dviprasmiško visuotinio dėmesio susilaukiančios kolekcijos, kaip pastaroji 2015 metų pavasariui/vasarai skirta Saint Laurent moters vizija, leidžianti išlaisvinti kiek griežtą, bet itin provokuojantį įvaizdį.

Nuotraukoje įamžinta stilingoji – dar viena, žavinga priešingų kraštutinumų mėgėja.

Liaupses galime pradėti nuo sverto principu išreikšto, tikrąja to žodžio prasme, į dvi skirtingas dalis padalyto palto. Šis modernus išorinis drabužis yra ir labai universalus – tikrai atrastų vietą įvairiausiuose deriniuose bei tiktų bene visų tipų figūrų drąsioms merginoms ar moterims.

Nors tokie išdidinti griežtų formų paltai atrodytų puikiai ir prie vyriškos stilistikos įvaizdžio – šiandienos stilingoji visgi pasirinko kiek sudėtingesnį ir gal net ne visiems priimtiną derinį. Ji apjungė gremėzdišką išorinį drabužį su netikėtai trumpa, dar ir romantika alsuojančiais nėriniais dekoruota suknele bei visais laikais vilioklišką prieskonį suteikiančiais  egzotiškų gyvūnų kailių raštais. Pats laikas būti drąsioms?!

Ką manote jūs?

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Visi rubrikos „Gatvės stilius“ herojai – šioje galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius