Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gebrasy – apie ypač jausmingą „Eurovizijos“ finalą: „Susidėjo ir nuovargis, ir emocijos“

Šeštadienį Lietuva ir vėl pasirinko – į didžiąją „Euroviziją“ antrą kartą iš eilės išsiuntė grupę „The Roop“. Visgi antroje vietoje likęs atlikėjas Audrius Petrauskas-Gebrasy tą vakarą išgyveno ne ką mažiau emocijų. Tiesioginio eterio metu susigraudinęs ir amą praradęs vaikinas paaiškino, kas jam tąkart nutiko.
Gebrasy
Gebrasy / J.Stecevičiaus/LRT nuotr.

Nacionalinių „Eurovizijos“ atrankų finalo metu po pasirodymo užkalbintas Gebrasy, panašu, buvo praradęs žadą: atlikėjas susigraudino ir nusisuko į sieną. Konkurso vedėjui netgi teko nutraukti interviu ir kreiptis tiesiai į komisiją.

Tąkart Gebrasy gerbėjai taip ir nesuprato, kas atlikėjui nutiko: ar kaltas jaudulys, ar nuovargis, o galbūt dainininkas susijaudino padaręs klaidų? Kitą dieną po konkurso, jau išmiegojęs visas vakaro emocijas, Gebrasy pats papasakojo, kodėl tiesioginiame eteryje galėjome išvysti jo ašaras.

„Vakar nesinorėjo paskubėti su padėka, nes supratau, kad jei leisiu mintims kažkiek susigulėti, tai gal labiau pavyks suvokti, ką vakar pavyko padaryti.

Per paskutines tris savaites aš įdėjau daugiau darbo ir laiko nei į bet kokį kitą įvykį savo gyvenime. Galima sakyti, kad net normaliai nesirūpinau savimi, per mažai miegodavau, ne visada pavalgydavau, dalijau save žmonėms ir interviu, nes, kai pirmą kartą atsiranda toks susidomėjimas kuriama muzika, tai niekada nežinai, ar tai vienkartinis įvykis, dėl to įdėjau kiekvieną minutę į tai, kad tame momente pagyvenčiau ilgiau“, – socialiniame tinkle rašė Audrius.

E.Blaževič / LRT nuotr./Gebrasy
E.Blaževič / LRT nuotr./Gebrasy

Atlikėjas pridūrė, jog iš tikrųjų gal net nesąžininga apriboti visą šitą procesą paskutinėms trims savaitėms. „Galop kiekvieną vasaros savaitę teko važinėti pas Faustą Venckų ir įrašinėti sukurtas eurovizines dainas. Bet jis viso šito laikotarpio metu buvo absoliutus herojus ir pats geriausias draugas, kokį tik galima turėti“, – komplimento nepagailėjo Gebrasy.

Kaip rašė dainininkas, praėję metai jam buvo nelengvi: tai ir nereikalingumo jausmas, ypač karantino metu būdingas muzikantams, ir gražesnių dienų laukimas, užsidarius namie.

Kažkaip nesinorėjo vakar paskubėti su padėka, nes supratau, kad jei leisiu mintims kažkiek susigulėti, tai gal labiau...

Posted by Audrius Petrauskas on 2021 m. vasario 7 d., sekmadienis

„Taigi, galiu pasakyti, kad tos gražesnės dienos man atėjo. Žengdamas į sceną vakar aš giliai širdy jaučiau, kad mano pasirodymas yra daugiau mažiau formalumas, bet aš tiesiog jaučiausi tiek dėkingas, kad esu ten, ant scenos, su savo daina, kuri iš tikrųjų rūpi žmonėms. Visos tos emocijos ir nuovargis susidėję virto mano pirmomis ašarom tiesioginio eterio metu ir net nepavyko ištart jokių žodžių po pasirodymo“, – prisipažino Gebrasy.

Netrukus jo prisipažinimą sekė padėka tiems, kurie tas tris minutes scenoje atlikėjui padovanojo.

VIDEO: Gebrasy – „Where`d You Wanna Go?“ | Pabandom iš naujo! 2021

„Dabar net sunku pasakyti kada bus kita proga sugrįžti ant scenos ir aš vakar tai pilnai supratau. Labai ačiū visiems, kurie patikėjo mano pasirodymu ir palaikė iki pat paskutinės sekundės, balsavo ir rašė žinutes. Jūs šitą kelionę pavertėt mano pačiu įsimintiniausiu įvykiu ir man tik belieka tikėtis, kad palaikysit ir tolimesnius mano muzikinius žingsnius“, – rašė muzikantas.

Paskiausiai gražius žodžius Gebrasy skyrė savo konkurentams – Titui ir Benui, Militai, Norbertui.

„Šitos paskutinės trys savaitės buvo neįkainojama patirtis, ačiū, kad klausėtės mano dainos ir parodėt jai tokį stiprų palaikymą. Tokio stebuklo prieš dalyvaudamas nesitikėjau ir tikiuosi, kad tai ne paskutinis kartas, kai man pavyks jus nustebinti.

Ir taip pat ačiū visai visai komandai, kuri prisidėjo prie šio pasirodymo, kad jis būtų toks, koks galiausiai išėjo finale į eterį, be jūsų pagalbos tikrai nebūtų buvę taip gerai“, – užbaigė Audrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius