Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedriaus Masalskio sodo baro atidaryme Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Livija Gradauskienė prisiminė vaidmenis iš „Tarp mūsų mergaičių“

Trečiadienio pavakarę Vilniaus Bernardinų sode surengta puota: buvęs radijo ir televizijos laidų vedėjas Giedrius Masalskis čia atidarė savo sodo barą „BarBora“. Atidarymo šventėje netrūko nei linksmybių, nei garsenybių, originalų šou čia kūrė G.Masalskio žmona Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Livija Gradauskienė.
Giedrius Masalskis su žmona Asta ir sūnumis
Giedrius Masalskis su žmona Asta ir sūnumis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Koks malonumas prisėsti po medžiu Londono ar Paryžiaus parke, ar po verslo susitikimo nusimesti švarkus prie įspūdingų tvenkinių Briuselyje, – pasakojo sodo baro šeimininkas Giedrius Masalskis, – seniai ieškojau tokios vietos Vilniuje. Ir kai tik duris atvėrė Bernardinų sodas, neliko jokių abejonių, kad tai – kaip tik ta vieta. Esame europiečiai, tad puoselėkime ir šią puikią parkų kultūrą.“

Kiekvieną svečią jis pasitiko pats. O svečių gretose netrūko žinomų veidų – čia apsilankė ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika Račiūnaite, dizainerė Aušra Kazlauskienė, televizijos laidų vedėja Laura Imbrasienė, baleto šokėjas Nerijus Juška,  žurnalistė Jovita Valeikaitė, Vilniaus meras Artūras Zuokas ir kiti. 

G.Masalskį naujojo sodo baro jaukiame parko kampelyje atidarymo proga sveikino ir visa šeimyna: ne tik viena renginio vedėjų tapusi žmona Asta, bet ir sūnūs Danielius ir Emilis. 

Atgimė „Tarp mūsų mergaičių“

Atidarymo proga vienam vakarui sodo bare atgimė legendinės radijo laidos „Tarp mūsų, mergaičių“ pleputės: vakaro vedėjos Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Livija Gradauskienė įsijautė į kadaise radijo eteryje kurtus vaidmenis. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Livija Gradauskienė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Livija Gradauskienė ir Asta Stašaitytė-Masalskienė

Viena per kitą josdvi čiauškėjo ir susirinkusiuosius linksmino: štai A.Stašaitytė-Masalskienė pasakojo publikai apie beribį savo vyro darbštumą, juokavo apie naudingas pažintis ir prabangų gyvenimą, o L.Gradauskienei beliko apsimesti itin pavydžiai ir tokios prabangos bei „žvaigždūniškos kasdienybės“ nemačiusiai. 

Atidarymo metu naujasis sodas „BarBora“ buvo pašventintas – tuo pasirūpino Bernardinų bažnyčios kunigas Algirdas Malakauskis. Sveikinimo žodį tarė ir miesto meras A.Zuokas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Atidarymo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Atidarymo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius