Giedriaus Savicko partnere televizijoje tapusi Gabrielė Martirosianaitė: „Bandysiu jį suvaldyti“

Penktadienio popietę LRT studijoje buvo filmuojama pirmoji naujo muzikinio projekto „Vario audra“ laida – vienuolika pučiamųjų orkestrų iš visos Lietuvos varžysis vadovaujami žinomų žmonių. Koncertus vesti patikėta pirmąkart kartu dirbančiam duetui – tituluotai gražuolei Gabrielei Martirosianaitei ir aktoriui Giedriui Savickui.
Giedrius Savickas ir Gabrielė Martirosianaitė
Giedrius Savickas ir Gabrielė Martirosianaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gabrielė Martirosianaitė ir Giedrius Savickas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Gabrielė Martirosianaitė ir Giedrius Savickas

„Kol kas iš bendrų repeticijų galiu pasakyti tiek, kad iš tiesų randame bendrą kalbą. Esame du žmonės, kurie, manau, galime papildyti vienas kitą savo skirtingomis savybėmis. Iš to, tikiu, išeis vienas geras vedėjų duetas“,  – Žmonės.lt sakė G.Martirosianaitė.

G.Savickas scenoje nevengia papokštauti ir improvizuoti – ar tai negąsdina Gabrielės? „Giedriaus humoro jausmas yra unikalus, todėl jam atsakyti tuo pačiu ar bandyti pabaigti jo pokštą net neverta – mano vaidmuo tokiose situacijose, manau, bus laiku surimtėti ir vėl grąžinti laidą į vėžes. Todėl ir tikiu, kad mudu puikiai papildysime vienas kitą“, – sakė pašnekovė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Giedrius Savickas ir Gabrielė Martirosianaitė
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Giedrius Savickas ir Gabrielė Martirosianaitė

Gabrielė pasakojo, kad galimybė dirbti kartu su aktoriumi jai – ir iššūkis, ir vertinga patirtis, todėl ji stengsis iš patyrusio kolegos pasisemti kuo daugiau vertingų pamokų.

„Džiaugiuosi, kad turiu galimybę dirbti su tokiu partneriu – tokiu patyrusiu, turinčiu gerą humoro jausmą, plius – aktoriumi. Giedriui aš esu pirmoji moteris-partnerė scenoje, todėl, tikiu, jis elgsis draugiškai, o jeigu ne, bandysiu jį suvaldyti“, – juokėsi mergina.

Vedėjos amplua G.Martirosianaitei – ne naujas, tačiau mergina atvirauja, kad kaskart lipdama į sceną jaudinasi: „Jaudulys tebėra ir, manau, jis yra natūralus – kartu su Giedriumi vedėme vieną renginį, mačiau, kaip jis jaudinasi.  Supratau, kad tai natūrali būsena net didžiausiems scenos profesionalams, o ką jau kalbėti apie mane, kuri tik neseniai pradėjo dirbti vedėjos darbą. Dvejus metus dirbu radijuje, tačiau kaskart, įsijungus mikrofonui, jaučiu didelę atsakomybę kalbėdama šimtams žmonių. Televizija – lygiai tas pats. Džiaugiuosi, kad savo kolegų patarimų dėka su mikrofonu rankose kaskart jau jaučiuosi tvirčiau.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius