Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giedrius Masalskis palieka erdvų kotedžą Turniškėse: „Šiuo periodu taip patogiau ir man, ir vaikams“

Televizijos ir radijo laidų vedėjas Giedrius Masalskis iš pagrindų keičia savo gyvenimą – palieka namus prestižiniame sostinės Turniškių rajone ir keliasi į centrą. „Taip patogiau tiek vaikams, tiek man šiuo periodu“, – sako jis ir priduria, kad erdvaus kotedžo jis parduoti neskuba – pirmiausia bandys jį išnuomoti.
Giedrius Masalskis
Giedrius Masalskis / Asmeninio albumo ir UNOHUB NT nuotr.

Turniškėse esantį 164 kv.m ploto, 2 aukštų kotedžą Giedrius pasakojo nusprendęs iškeisti į namus Užupyje. Anksčiau, gyvendamas su buvusia žmona Asta ir vaikais, jis sako pirmenybę teikęs ir vertinęs gamtą, gryną orą. O ir kotedžas buvo tikrai puikiai įrengtas, šalia gyveno nuostabūs kaimynai, vaikai galėjo žaisti šalia esančioje žaidimų aikštelėje, suaugusieji sportuoti teniso kortuose.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Giedrius Masalskis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Giedrius Masalskis

Giedriaus nuomojamas kotedžas išties įspūdingas – kaip rašoma nekilnojamojo turto portale, jis savo namus išnuomoja už 1700 eurų. Naujasis jų šeimininkas galės džiaugtis erdvia terasa, keturiais kambariais, o šaltais žiemos vakarais – pirmame aukšte įrengtu židiniu.

„Būstą nuomosiu, parduoti neskubu, tačiau jei būtų susidomėjusių, galėčiau ir parduoti – stengiuosi neprisirišti prie daiktų. Gyvenome ten, kai dar vaikai buvo maži, dėl ko iš esmės ir rinkomės užmiestį, kur nėra mašinų, geras oras, laisvė“, – sakė Giedrius.

Visgi gyvenime kartais reikia pokyčių, todėl Giedrius nusprendė – laikas keltis į sostinės centrą, nes vaikams bus patogiau pasiekti mokyklą, o jam darbą. „Nors mieste oras tikrai ne toks, kaip mano pušyne, bet šiuo metu viskas po ranka tiek man, tiek vaikams“, – 15min pasakojo G.Masalskis.

15min primena, kad Giedrius ir Asta Masalskiai apie santuokos griūtį pranešė 2017 metų gruodžio 1-ąją, o oficialiai išsiskyrė 2018 metų gruodžio 19-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius