Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį Dubajuje atšventusi Elvyra Monginienė: „Norėjau šventės sau, o ne kitiems“

Prieš keletą dienų iš Jungtinių Arabų Emyratų grįžusi išskirtinių papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė vis dar gyvena kelionės įspūdžiais ir neslepia džiaugsmo – išsipildė ilgai svajotas troškimas aplankyti egzotiškąjį Dubajų. „Aš jaučiu nenumaldomą trauką tiems kraštams ir jau kuris laikas vis pagalvodavau, kaip ten noriu nuvykti. Taip jau sutapo, kad artėjant mano gimtadieniui vyras nutarė išpildyti šią mano svajonę padovanodamas lėktuvo bilietus“, – džiaugėsi Elvyra.
Elvyra Monginienė
Elvyra Monginienė / Asmeninio albumo nuotr.

Papuošalų kūrėja neslepia – tokių atostogų jai labai reikėjo, mat per darbų gausą ir kasdienę rutiną jau buvo pastebėjusi, kad nuovargis ima atsiliepti ir imunitetui.

„Prisipažinsiu, susikroviau lagaminą ir net nenutuokiau, kokia kelionės programa manęs laukia Dubajuje. Mat ten gyvenanti draugė Diana, kurią ir vykau aplankyti, iki paskutinės minutės visus planus laikė paslaptyje. Bet tai mane tik dar labiau intrigavo“, – pasakojo E.Monginienė.

Išvykusi į Dubajų, Elvyra sulaukė nemažai klausimų, kodėl ji gimtadienį nutarė švęsti ne su artimaisiais ir draugais, o JAE ir dar be vyro.

„Šįkart aš nusprendžiau, kad užteks per mano gimtadienį šventę daryti kitiems. Norėjau šventės tik sau. Vyras mane suprato ir neprieštaravo, kad šįkart švęsiu be jo. Esu labai jam dėkinga ne tik už supratingumą, bet ir už begalinį pasitikėjimą“, – gražių žodžių negailėjo papuošalų kūrėja.

Dubajuje Elvyrą pasitikusi draugė Diana liepė nesirūpinti dėl nieko ir tiesiog mėgautis.

„Ji sugalvojo, kad mano gimtadienį švęsime ne vieną dieną, o visą savaitę. Diana kiekvieną dieną buvo taip kruopščiai suplanavusi, kad man beliko tik mėgautis. Jos dėka aplankiau tokias vietas, kur paprastai turistai nepatenka“, – džiaugėsi E.Monginienė.

Viena iš įsimintiniausių aplankytų vietų, į kurią Elvyra seniai svajojo papulti – tarptautinė papuošalų paroda.

Asmeninio albumo nuotr./ Elvyra Monginienė
Asmeninio albumo nuotr./ Elvyra Monginienė

„Tokios galybės briliantų vienoje vietoje nebuvau mačiusi. Dar kartą įsitikinau, kad pasaulyje yra be galo daug talentingų juvelyrų, kurie gali tapti įkvėpimu. Jaučiu jiems didelę pagarbą“, – susižavėjimo neslėpė papuošalų kūrėja.

Išaušus gimtadienio rytui Elvyra pirmiausia pasižiūrėjo į veidrodį: „Gal tai nuskambės juokingai, bet aš pažiūrėjau, ar atsirado naujų raukšlių. Man jau trisdešimt aštuoneri. Atrodo, kad tiek daug ir jau labai pasenau, bet iš tiesų tai džiaugiuosi už kiekvienus savo metus. Tai, ką jaučiu, kokios patirties įgavau, ką mąstau, yra mano turtas. Dabar – geriausias mano laikotarpis“, – džiaugėsi papuošalų kūrėja.

Elvyros gimtadienio šventė vyko dykumoje. „Nuvažiavę į dykumą visureigiais apsistojome stovyklavietėje. Pramogavome važinėdami keturračiais, turėjom fotosesiją. Man keista, kad mūsų kompanijoje buvo dar penki nepažįstami žmonės, bet mes taip greitai susidraugavome. Papirko jų nuoširdumas ir draugiškumas. Neapleido jausmas, kad aš juos visus pažįstu visą gyvenimą. Aišku, buvome ne vieni, nes toje pačioje stovyklavietėje tuo metu svečiavosi gal pusė tūkstančio kinų“, – juokėsi moteris.

Išskirtinę šventę vainikavo šou dykumoje bei vakarienė. „Įdomiausia tai, kad maisto reikėjo laukti eilėse. Nesvarbu, tu VIP’as, ar paprastas turistas, ten visi buvome lygūs – visi toje pačioje eilėje, visi su tokiomis pačiomis lėkštutėmis ir visi valgėme tą patį maistą“, – pasakojo E.Monginienė.

Asmeninio albumo nuotr./ Elvyra Monginienė
Asmeninio albumo nuotr./ Elvyra Monginienė

Šou metu Elvyrai draugė suorganizavo staigmeną – moteris buvo pakviesta į sceną, kur vyko šokiai bei visa minia jai dainavo gimtadienio dainą.

Pūsdama žvakutes ant torto, papuošalų kūrėja sako pasižadėjusi ir toliau tobulėti.

„Noriu augti kaip asmenybė. Nenoriu, kad mano gyvenimas suktųsi vien apie darbą. Noriu, kad mano prioritetai dėliotųsi taip: šeima, kūryba, man artimi žmonės ir kai kurios priklausomybės. Šie metai buvo ypatingai sunkūs. Ir, manau, ne tik man. Teko atsisveikinti su daugybe žmonių, patirti daug negatyvių emocijų.

Visada kartoju, kad mano kūryba turi suteikti tik geras emocijas, todėl kuriu tik tada, kai esu vidinėje ramybėje, kuria galiu dalintis su kitais. Kelionė į Dubajų man buvo geras „restartas“, kuris padėjo atrasti savyje pozityvo ir susikaupti ateities tikslams. Taip pat atradau, kad esu priklausoma nuo jausmų. Jausmai, emocijos – mano varomoji jėga. Pastebėjau, kad tapau geresnė, švelnesnė ir matau, kad taip galiu pasiekti daug daugiau. To sau ir linkiu – kuo daugiau gražių jausmų“, – sakė Elvyra Monginienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius