Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gimtadienį švenčiančių Lavrinovičių žmonos Edita ir Tatjana: kaip joms sekasi nesupainioti vyrų dvynių

Lapkričio 1-oji broliams Kšištofui ir Darjušui Lavrinovičiams jau 39-erius metus pirmiausia asocijuojasi ne su visoje Lietuvoje minima Visų šventųjų diena, o su asmenine proga – aukštaūgiai krepšininkai tądien švenčia gimtadienį.
Darjušo ir Kšištofo Lavrinovičių šeimos
Darjušo ir Kšištofo Lavrinovičių šeimos / Asmeninio albumo nuotr.

Dvynių gimtadienis – šventė ir abiejų šeimoms: Kšištofo žmonai Tatjanai, Darjušo žmonai Editai ir vaikams.

„Mums jau 15 metų lapkričio 1-oji pirmiausia – vyrų gimtadieniai. Rusijoje niekas nemini lapkričio 1-osios, o kapus su šeima visuomet stengiamės aplankyti arba anksčiau, arba atidedam po gimtadienio – jau esame įpratę. Kartais juokaujame, kad esame Helovino šeima – pasitaiko, kad gimtadienį pradedame minėti dar jo išvakarėse“, – 15min pasakojo Tatjana.

Asmeninio albumo nuotr. /Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai su šeima
Asmeninio albumo nuotr. /Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai su šeima

Panašiai kalba ir Edita. Pasak jos, per daugelį metų ji jau įprato, kad ši diena turi būti skirta vyrui, todėl Edita visuomet pasirūpina, kad šeima artimųjų kapus aplankytų dar iki jo gimtadienio.

„Kai nori, viską gali suderinti“, – įsitikinusi E.Lavrinovič.

39-ąjį gimtadienį Kšištofas ir Darjušas minės ramiai, kaip patys sako – artimiausiame šeimos rate. Pasveikinti brolių atvyks jų tėvai, žmonų tėvai, visi drauge planuoja susirinkti pietų ar vakarienės kur nors mėgstamame restorane.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita ir sūnumis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Darjušas Lavrinovičius su žmona Edita ir sūnumis

„Nors broliai kasmet sako, kad jiems nieko nereikia, nei sveikinimų, nei dovanų, nei didelių švenčių, mes su Edita ir vaikais visada ką nors sugalvojame. Esame įsitikinę, kad visos šventės šeimoje svarbios, reikia jas paminėti – jau vien dėl to, kad visi drauge susirenkame“, – 15min kalbėjo Tatjana.

Kaip ir kasmet, jei tik vyrai lapkričio 1-ąją būna namuose – jų mylimosios nuo pat ryto juos palepina šventiniais pusryčiais. Pasveikinti skuba ir vaikai, kurie dažniausiai jau iš anksto būna paruošę kokį nors siurprizą, nupiešę piešinį, sugalvoję palinkėjimą.

VIDEO: [Gidranity[ Su 39-uoju, Broliai

Ne išimtis ir šie metai – iš Prienų į Vilnių dienai grįžtančius brolius šeimos pasitiks išskėstomis rankomis. „Visuomet stengiuosi paruošti nustebinti pusryčiais“, – sako Edita.

Jai pritaria ir Tatjana. „Visuomet rytais valgome košę, bet dabar reikės kokią kiaušinienę iškepti“, – šypsojosi ji.

Dovaną vyrui Tatjana su vaikais nusprendė paslėpti išskaptuotame moliūge, ją įteikti sugalvojo vos išmušus vidurnakčiui. „Svarstėme, ar sveikinti iškart po dvylikos vakare, ar ryte. Dabar vaikams atostogos, galime ilgiau neiti miegoti“, – sakė Tatjana.

Asmeninio albumo nuotr. /Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai su šeima
Asmeninio albumo nuotr. /Kšištofas ir Tatjana Lavrinovičiai su šeima

Tiek ji, tiek Edita iki šiol prisimena vyrų 33-iąjį gimtadienį. Tuomet esą buvo didžiausia kada nors šeimoje vykusi gimtadienio šventė.

„Padarėme jiems staigmeną, abu žaidė „Žalgiryje“, visa komanda atvažiavo“, – prisiminė Edita.

„Tai buvo pirmi metai, kai broliai po pertraukos šventė kartu. Nors ir 35-metis buvo išskirtinis – kavinėje šventėme, su draugais, tėvais, buvo smagu“, – sakė Tatjana.

Ji vyrą mėgsta pradžiuginti primindama apie drauge praleistas akimirkas, todėl neretai jam padovanoja tai nuotraukų albumą, tai vaizdo klipą susuka, kuriame įamžintos gražiausios šeimos akimirkos drauge.

„Kšištofui labai svarbi šeima, artimi draugai – jam svarbu būti kartu su visais drauge, tai – didžiausia dovana“, – sakė Tatjana.

15min.lt nuotr./Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai su vaikais
15min.lt nuotr./Tatjana ir Kšištofas Lavrinovičiai su vaikais

Darjušo žmona Edita patikina, kad abu broliai yra šeimos žmonės. Nors ir šiaip, sako, jie panašūs ne tik išoriškai, bet ir savo charakteriu – o jei dėl kažko nesutaria, pakalbėję tarpusavyje vis vien randa bendrą sprendimą.

„Aišku, to panašumo tikrai labai daug – ir veidai panašūs, ir būdas panašus. Bet mums su Edita jie atrodo labai skirtingi, tikrai nesupainiojame“, – juokėsi Tatjana.

Pasak jos, yra buvę vos porą situacijų, kai jos tarpusavyje vyrus dėl jų panašumo... supainiojo. Tatjana sako, kad kartais neatskiria jų balsų, ypač – kalbėdama telefonu. O sykį netyčia ne Kšištofui į ranką įsikibo, o Darjušui.

„Dažniau juos supainioja mano tėvai. Štai, visai neseniai buvome Birštone kavinėje, užėjo Darjušas, o mano mama vaikams sako – o, tėtis atėjo! Vaikai tai atskiria, iškart pasakė: taigi brolis čia. Visi juokėmės“, – prisiminė Tatjana.

„Gyvenant kartu 15 metų juos sumaišyti būtų sunku. Ir mūsų vyrai tikrai skiriasi – jei šalia yra jų tėvai, nesunku pastebėti, kad Darjušas panašesnis į mamą, Kšištofas – į tėvą“, – 15min sakė Edita.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas ir Edita Lavrinovičiai
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Darjušas ir Edita Lavrinovičiai

Gimtadienio proga krepšininkams jų žmonos pirmiausia linki sveikatos. O visa kita jie jau turi – daugiau nieko ir nebereikia.

„Visi esame laimingi, mums nieko netrūksta. Todėl tik sveikatos, sveikatos, sveikatos – o visa kita, ir taip gerai. Taip pat linkime ir ilgų metų kartu“, – kone vienbalsiai 15min kalbėjo Tatjana su Edita.

VIDEO: Šou „Vienas prieš vieną“ – iki ašarų juokinga brolių Lavrinovičių akistata

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius