Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Gurevičiūtė iš provokuojančios vakarienės bandė sprukti su višta

Chaosas virtuvėje, nesutarimai tarp padavėjų bei šefo riksmai – visą tai patyrė žinomi žmonės, kurie ketvirtadienio vakarą rinkosi į gurmaniškos vakarienės-spektaklio „Shitty Dinner“ premjerą.
Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Šios pramogos organizatoriai kartu su televizijos ir teatro aktoriaus Zigmanto Baranausko bei renginių vedėjo Lauryno Rimkaus komandomis pakvietė svečius į gastrobarą „Kas Kas“ ne tik pasimėgauti gardžia vakariene, bet ir į maisto kultūrą pažvelgti per gero humoro prizmę.

Renginyje apsilankė Jonas ir Simona Nainiai, Simona Albavičiūtė su mylimuoju Andriumi Židkovu, Dominykas Vaitiekūnas, Aleksandras Pogrebnojus.

„Provokuojančio pavadinimo pramoga „Shitty Dinner" – tai interaktyvus spektaklis, kuriame pilna nesusipratimų ir juokingų situacijų. Virtuvės šeimininkas – pakvaišęs šefas, kuris tik ir ieško prie ko prikibti, o padavėjai – nepatyrę ir nerangūs jaunuoliai. Vakarienėje netrūksta nesusipratimų, nepatogių situacijų, prasto aptarnavimo. Vienintelis pozityvus dalykas, kurio gali tikėtis vakarieniauti atėję svečiai, – skanus maistas, kurį ruošia tikras virtuvės šefas“, – sako „Laisvalaikio dovanų“ rinkodaros vadovė Vaida Sindaravičiūtė-Kuosė.

Smagų šou surengė ir provokuojančioje vakarienėje sudalyvavusi Gintarė Gurevičiūtė. Virtuvės šefui pranešus, kad, deja, sočios vakarienės, nebus, pristatyta staigmena. Netrukus į salę atnešta...gyva višta.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Shitty dinner“ akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Shitty dinner“ akimirka

Tai pamačiusi Gintarė ėmėsi veiksmų. Jau ne vienerius metus mėsos nevalganti ir už gyvūnų teises kovojanti žinoma moteris griebė gyvą paukštį ir puolė pro duris. Tik toli nubėgti nepavyko – ji netrukus buvo sustabdyta ir su visa višta ant rankų grąžinta atgal į restoraną. Visgi G.Gurevičiūtė vištos nepaleido viso vakaro metu – ją glostė ir ramino.

Pirmą kartą panašios vakarienės klientams pasiūlytos JAV veikiančiame restorane „Dick's Last Resort“. Taip priimti bei aptarnauti klientus šio restorano savininkus paskatino finansinė nesėkmė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jonas Nainys ir Simona Nainė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Jonas Nainys ir Simona Nainė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Shitty dinner“ akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Shitty dinner“ akimirka

Ties bankroto riba atsidūrusio restorano savininkai nusprendė imtis netradicinių veiksmų – vilioti klientus ne puikiu aptarnavimu ar jaukia aplinka, bet visiškai nepaklusniais, aštrialiežuviais bei gero humoro nestokojančiais padavėjais, gyvai vykstančiu bei žmones įtraukiančiu spektakliu ir skaniu, tik neįprastai pateikiamu maistu.

Analogiškos vakarienės 2016 m. pradėtos organizuoti Suomijoje, nuo 2017 m. šią pramogą gali išmėginti ir estai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius