Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Karaliūnaitė muzikinę karjerą iškeitė į kosmetikos verslą: taps didžiausia mamos konkurente?

Kaip pradėti gyvenimą nuo nulio? Tą dabar puikiai žino atlikėja Gintarė Karaliūnaitė. Muzikinę karjerą palikusi kiek nuošaliau, ji imasi naujo iššūkio – įkūrė savo verslą. Galbūt taps mamos Adelės didžiausia konkurente?
Gintarė Karaliūnaitė ir Adelė Karaliūnaitė
Gintarė Karaliūnaitė ir Adelė Karaliūnaitė / 15min nuotr.

Daugybę kartų savo gyvenimą aukštyn kojom apvertusi dainininkė Gintarė Karaliūnaitė prisipažino, jog tik sulaukusi 40–ties ryžosi galutinai nukirpti ją su mama siejusią bambagyslę ir, nepaisant visko, susikurti savo svajonių darbą. Gintarė kuria savo natūralios kosmetikos liniją ir galbūt net taps savo mamos konkurente.

„Dirbti su mama buvo tikrai sunku. Vaikai, juos reikia spausti, lenkti tą medį. Bet nemažai yra ir „sulūžusių“ žmonių ir jų paskui pataisymas labai daug kainuoja“, – „KK2 penktadienio“ laidoje, kurią žiūrovai išvys penktadienio vakarą, pasakojo Gintarė.

LNK stop kadras/Gintarė Karaliūnaitė
LNK stop kadras/Gintarė Karaliūnaitė

Kaip rašoma pranešime spaudai, muzika šiuo metu jai – daugiau hobis, o visa aistra ir dideli lūkesčiai – naujame kosmetikos versle.

Gintarė neabejoja – tikrai bus žmonių, kuriems atrodys, kad ji, nusižiūrėjusi savo mamos, garsios žolininkės Adelės Karaliūnaitės idėją, tampa jos konkurente. Ar tai gresia baisiais šeimyniniais konfliktais?

„Konfliktų vis tiek visada šeimoje yra. Pradžioje mamai gal ir gali pasirodyti, kad aš – jos konkurentė, bet aš nesu jai konkurentė, nes turiu slaptą kozirį“, – sako naują verslą pradedanti Gintarė.

Kito „KK2 penktadienio“ herojaus, kauniečio verslininko Elijaus Paulausko, vaikystė buvo tiesiog nepakeliamai sunki.

„Esu gimęs vienoje pirmųjų Kauno narkomanų šeimoje. Per gyvenimą tikrai daug stebiu žmones, kurie turi tas prastas vaikystes, bet tikrai dar nemačiau nieko tokio baisaus, kaip aš gyvenau.“

Elijaus mama buvo sportininkė, krepšininkė, Lietuvos rinktinės narė, kuri įklimpo į narkotikus ir nerado kelio atgal.

„Būti nuo narkotikų priklausomų tėvų sūnumi – tas pat, kas būti narkomanu. Visi vengia tavęs, bando atstumti, mėto akmenis, einant gatvėje girdėdavau, kaip tėvai savo vaikams sakydavo: nebendrauk su jais, jie – narkomanai.“

Elijus su siaubu prisimena tą dieną, kai į namus iškviesti gydytojai jiems, trims broliams, pasakė, kad mamai liko vos kelios dienos gyventi ir jos net nevežė į ligoninę. Kai mama mirė, trys broliai 10 metų gyveno vaikų namuose. Nepaisant sudėtingų išgyvenimų, dabar Elijus turi nepaprastai gražią šeimą, sėkmingą verslą ir didelių ambicijų.

Na, o turtuolis, įmonės „Lonas“ įkūrėjas Kazimieras Jakutis užminė mįslę apie 38-erius metus trunkančius savo ir žmonos santykius.

„Geresnės neradau“. „O ieškojot?“ „Ieškojau, aš gi vyras“. „O ką žmona veikė, kol jūs ieškojot?“. „Laukė, kol aš grįšiu paieškojęs“.

Intriguojantys pasakojimai ir atviros pašnekovų išpažintys – šį vakarą, 19.30 val., „KK2 penktadienyje“ per LNK.

TAIP PAT SKAITYKITE: Namus parduodanti Gintarė Karaliūnaitė palieka pačios kurtas mozaikas: „Atėjo laikas pokyčiams“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius