Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva: „Buvusio vyro alimentų užtenka vos keliems kartams prekybos centre apsilankyti“

Žinomos moterys pabrėžia, kad net ir ištekėjus būtina turėti darbą bei būti nepriklausomoms nuo savo vyrų. Garsi dainininkė ir verslininkė Natalija Bunkė sako žinanti, ką reiškia gyvenimas, kai šeimoje trūksta pinigų, ir teigia, kad finansinė nepriklausomybė nuo vyro – būtina. Tam pritaria ir neseniai išsiskyrusi atlikėja Goda Alijeva.
Goda Alijeva su vyru Rolandu
Goda Alijeva su vyru Rolandu / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Natalija LNK laidoje „Yra, kaip yra“ sakė, kad vien būti turtingo vyro žmona ji negalėtų ir pabrėžia – visiškai pasitikėti vyrais negalima, kadangi net ir tobulos šeimos išsiskiria, mat vyrams sulaukus 40-ies tarsi kažkas nutinka... Ne vieną jos draugę vyrai yra palikę be svarių priežasčių.

Tam pritaria ir Goda Alijeva, kuri visą gyvenimą stengėsi dirbti ir užsidirbti pinigus pati. Anot Godos, jos buvusio vyro ir vaikų tėvo Rolando Alijevo mokamų alimentų užtenka vos keliems apsilankymams prekybos centre.

G.Alijeva laidoje sakė, kad dar jai gyvenant su Rolandu, judviejų šeimos biudžetas buvo bendras ir kiekvienas nešė indėlį į šeimos gerovę.

Goda ir Rolandas Alijevai
Goda ir Rolandas Alijevai

Žinoma moteris pabrėžia, kad daugelis susidaro klaidingą nuomonę, kad visi krepšininkai uždirba milijonus, tačiau taip yra tik labai retais atvejais, o gimus antram vaikeliui, Rolandas net Godai siūlė susirasti darbą, kad šeima galėtų uždirbti daugiau pinigų.

LNK laidoje „Yra, kaip yra“, kurią žiūrovai išvys pirmadienio vakarą, Goda pabrėžė, kad naivios yra tos merginos, kurios galvoja, kad ištekėjusios už turtingo vyro bus laimingos, saugios iki gyvenimo pabaigos. Anot jos, realybė yra kitokia, kadangi vyrui moteris gali atsibosti ir jis susiras naują, o moteris liks viena.

Laidoje taip pat dalyvavo ir dainininko Donato Montvydo žmona Veronika. Moteris sakė, kad jeigu šeima planuoja vaikus, moteris turi suprasti, jog ji turės didžiąją laiko dalį skirti vaikų auginimui.

Veronika pasakojo, kad ji su Donatu yra sutarę, kad vaikų auginimas bus jos investicija į šeimą ir vaikus. Montvydų šeimoje biudžetas yra bendras ir nei vienam nereikia prašinėti pinigų vieniems ar kitiems dalykams: gėris, kad vyras gali daryti karjerą ir uždirbti pinigų šeimai.

15min primena, kad teismas devynerius metus trukusią Godos Alijevos ir Rolando Alijevo santuoką nutraukė praėjusių metų liepos 20-ąją. Pasak Rolando, tai jis buvo skyrybų iniciatorius.

„Mūsų su Rolandu skyrybos brendo ilgą laiką. Skyrybos neįvyksta per vieną dieną, turi būti kažkokių įvykių pasekmė. Atsitiko taip, kaip atsitiko. Nėra čia ko gailėtis, bet nėra ir ko džiaugtis, čia tikrai ne garbė, bet kuriuo atveju šeima yra didžiausia vertybė, juolab kai joje auga maži vaikai. Bet kartais taip nutinka“, – 15min prisipažino Goda Alijeva.

TAIP PAT SKAITYKITE: Goda Alijeva: „Mūsų su Rolandu skyrybos brendo ilgą laiką“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius