Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Greta Lebedeva vaikystės nuotraukoje – neatpažįstama: „Pamačius užplūdo daug gerų emocijų“

Sugrįžti mintimis į vaikystę visada smagu, su tuo turbūt sutiktų kiekvienas. Tam pritaria ir prieš 23-ejus metus įamžinta akimirka pasidalijusi sporto trenerė, imtynininko Aleksandro Kazakevičiaus žmona Greta Lebedeva-Kazakevič. Vaikystės nuotraukoje žinoma moteris atrodo neatpažįstamai.
Greta Lebedeva-Kazakevič
Greta Lebedeva-Kazakevič / Asmeninio albumo nuotr.

15min Greta Lebedeva pasakojo, kad nuotrauka, kuria pasidalijo socialiniuose tinkluose, daryta, kai jai buvo vos šešeri. Sostinės fotoateljė vykusioje fotosesijoje įamžintos paskutinės 1995-ųjų vasaros dienos prieš Gretai keliaujant į pirmąją klasę.

„Mama pasakojo, kad labai norėjau eiti į mokyklą. Reikėjo nuotraukos, tad skubomis apsilankėme fotoateljė“, – prisimena G.Lebedeva.

Nuotraukoje žydros spalvos suknele pasipuošusi Greta juokiasi prisiminusi, kaip vaikystėje ją rengdavo mama. Tačiau žvelgdama į užfiksuotas akimirkas pripažįsta jokių priekaištų neturinti – mamai buvo svarbi kiekviena aprangos detalė: „Ji labai mėgdavo mane puošti. Labai mylėjo ir stengėsi, kad kuo gražiau atrodyčiau.“

Vis dėlto nuotraukoje į akis krenta ne tik suknelė, bet ir šviesūs dabartinės tamsiaplaukės Gretos plaukai. Ji pasakoja, kad vaikystėje ji buvo rudaplaukė, o šviesiai atrodantys plaukai – vasarinės saulės pasekmė.

Sporto trenerė sako, kad vaikystės nuotrauka į jos rankas papuolė atsitiktinai ir pripažįsta, kad kaip ir daugelio žmonių, seni, vaikystės nuotraukų albumai namuose dažniausiai guli padėti kažkur giliai spintose. Šį kartą nuotraukas dukrai atvežė mama.

„Nuotraukas mama atvežė neatsitiktinai – šiuo metu svarstome, į ką mūsų sūnus yra panašus. Vieni sako, kad sūnus panašus į tėtį, kiti – į mane, dar vieni, kad iš viso į nė vieną nepanašus. Tad vieno aiškaus varianto nėra“, – šmaikščiai sako G.Lebedeva.

Pasak Gretos, sugrįžti bent trumpam į nerūpestingą vaikystę – visada smagu, o dar, kai tai darai kartu su tėvais, kurie papasakoja ir įvairių primirštų istorijų – dvigubai smagiau.

„Tada tikrai atrodžiau kitaip nei dabar. Vaikystėje, mokykloje nešiojau akinukus, dabar jų nebereikia. Tai turbūt labiausiai ir keičia mano įvaizdį. Pažiūrėjus į nuotraukas užplūsta daug gerų emocijų“, – 15min sako G.Lebedeva.

15min primena, kad praėjusių metų liepos 17-ąją pora susilaukė itin jų šeimoje laukto pirmagimio, jam davė retą Eldaro vardą.

Kaip kadaise sakė G.Lebedeva, Eldaras Kazakevičius jų šeimoje tikrai nebus paskutinė atžala. Sporto trenerė yra minėjusi, kad pasvajojanti ir apie daugiau vaikų.

„Aš esu iš keturių asmenų šeimos, o Aleksandras iš penkių, tad tikrai svajojam apie du ar tris vaikučius, žinoma kaip Dievas duos“, – yra sakiusi ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius