-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Grožio konkursų dalyvė – apie norą pasaulį pavergti protu ir pavydą: „Į mane sviedė stiklinę“

Grožio konkurse „Miss Eco International", kuriame dalyvauja ne tik žavios, bet ir gamtą mylinčios merginos, gražiausios Europos merginos titulą pernai iškovojo „Mis Danija" – tauragiškė Raimonda Gečaitė, Danijoje gyvenanti nuo 11 metų. 27-erių Raimonda jau yra dalyvavusi aštuoniuose grožio konkursuose, tačiau sako, kad jai tai tėra tik hobis, o pasaulį ji norinti užkariauti ne grožiu, bet protu.
Raimonda Gečaitė
Raimonda Gečaitė / LRT stop kadras

Dirbti Raimonda pradėjo vos sulaukusi trylikos metų, nes norėjo turėti savo pinigų. Žingsnis į grožio konkursų pasaulį jai tapo Pelenės istorijos pradžia. Titulai, kelionės, naujos pažintys – lietuvės gyvenimas pasikeitė kardinaliai.

„Kai pabaigiau bakalauro studijas (studijavau tarptautinį verslą ir Europos politiką), persikrausčiau gyventi į Ispaniją. Čia mane pakvietė į „Miss Ispanija" rinkimus", – pokyčių pradžią prisimena Raimonda.

LRT stop kadras/Raimonda Gečaitė
LRT stop kadras/Raimonda Gečaitė

Tiesa, šiame konkurse Raimonda turėjo tik užduoti klausimą jo dalyvėms, tačiau buvo pastebėta ir netrukus sulaukė kvietimo pati išbandyti jėgas „Miss Bikini Universe" konkurse Kinijoje. Nors nuotraukas ir išsiuntė, Raimonda sako nieko nesitikėjusi, todėl labai nustebo, kai ją atsirinko.

„Kai vykau į konkursą, apie laimėjimą negalvojau, tiesiog norėjau pramogos. Man apmokėjo kelionę, penkių žvaigždučių viešbutį, be to, susipažinau su labai daug merginų iš 60 skirtingų šalių", – apie atsivėrusias galimybes pasakoja Raimonda. Konkurse lietuvė pateko į gražiausių merginų dešimtuką, o po renginio pasipylė nauji pasiūlymai, rašoma LRT pranešime spaudai.

Kaip sako Raimonda, grožio konkursai jai tėra proga pakeliauti, patirti naujus dalykus. Tačiau ir gražuolių pasaulyje – ne vien tik blizgesys ir gražios emocijos, tuo teko įsitikinti ir pačiai Raimondai. Sykį iš pavydo ją sužalojo nepažįstama moteris.

„Atostogavau Gran Kanarijoje su dviem geriausiomis draugėmis. Buvome klube, smagiai leidome laiką, šokome. Pastebėjau, kad viena mergina labai piktai žiūri į mane. Netikėtai ji į mane sviedė stiklinę. Man buvo didelis šokas, 10 dienų baisiai atrodžiau – su didele mėlyna akim, vos galėjau matyti. Atvažiavo policija, ją surado ir sulaikė. Po to ji turėjo man sumokėti daug pinigų už tai, ką padarė", – nemalonų įvykį prisimins Raimonda.

LRT stop kadras/Raimonda Gečaitė
LRT stop kadras/Raimonda Gečaitė

Dabar, kai pasaulį sustabdė karantinas, Raimonda visą laiką skiria magistro studijoms – rašo baigiamąjį darbą. Mergina gauna stipendiją ir šiek tiek užsidirba iš modelio darbo. Danijoje pabaigusi magistro studijas Raimonda ketina ieškotis darbo tarptautinėse kompanijose, nes visą gyvenimą dirbti modeliu ir būti tik tituluota gražuole ji sako nenorinti.

Laida „(Ne)emigrantai" – antradienį 19.30 val. per LRT televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius