Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „Patruliai“ naują dainą skiria Lietuvos moterims

Sprogdinančia energija, gera nuotaika ir užvedančiomis dainomis išsiskirianti grupė „Patruliai“ pavasarį pasitinka nauja daina „Sakyk, kodėl?“ ir skiria ją visoms Lietuvos moterims. 
Grupė „Patruliai“
Grupė „Patruliai“ / Manto Reimerio nuotr.

„Patruliai“ šiemet švenčia 15 metų scenoje sukaktį ir leidosi į turą su gyvo garso grupe po Lietuvą „15 metų! Švęsim garsiai“. Nors turas intensyvus ir jau įpusėjęs, o iš viso bus aplankyta daugiau nei 20 Lietuvos koncertų salių, muzikantai Algirdas Radzevičius ir Juozas Butnorius rado laiko ir naujai dainai įrašyti.

VIDEO: (NAUJA DAINA) Patruliai - Sakyk, kodėl? (Official)

„Daina „Sakyk, kodėl?“ – dovana visoms Lietuvos moterims. Taip pat – dovana mūsų klausytojams grupės jubiliejaus proga. Mes taip pasikrauname koncertuose. Mūsų publika nereali. Gal todėl ir užteko jėgų naujai dainai. Be abejo, ir pavasaris ne paskutinėje vietoje. Visada pavasarį norisi pasitikti su nauja daina“, – juokiasi Algirdas ir Juozas.

Muzikantai sako, kad ir kiek visi skeptiškai kalbėtų apie meilės dainas, žmonėms jos patinka labiausiai. „Jausmai mums visiems nesvetimi, matyt, čia meilės dainų sėkmės formulė. O apie meilę – neprišnekėsi. Reikia arba mylėti, arba apie ją dainuoti“.

Dainininkai tikisi, kad naujoji daina „Sakyk, kodėl?“ patiks jų klausytojams, o ypač – klausytojoms. Ją bus galima išgirsti ir grupės „Patruliai“ turo „15 metų! Švęsim garsiai“ koncertuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius