Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „MaNNazz“ kelionė po Europą: įstabi Šveicarijos gamta ir koncertai kalnuose

Koncertinį turą po Europą baigdama lietuvių elektroninės muzikos grupė „MaNNazz“ pasiekė Vakarų Europą. Po nepakeliamo 40 laipsnių karščio, nuotykių su policija, automobilio gedimų ir vietinės tvarkos Balkanuose, kelionė po Šveicariją, Vokietiją, Belgiją ir Olandiją grupės nariams buvo tikra atgaiva.
Grupės „MaNNazz“ turas po Europą
Grupės „MaNNazz“ turas po Europą / Asmeninio albumo nuotr.

„MaNNazz“ įkūrėja ir vokalistė Kamilė Kielaitė-Sienkievič pasakojo, kad patį didžiausią įspūdį paliko koncertas Šveicarijos Alpėse.

„Nežinau kodėl, bet man Šveicarija buvo kažkas nerealaus. Atrodo, tiek daug šalių aplankėm, tiek gražių vietų pamatėm, bet kalnai ir jų didybė nustelbė viską. Kai pakilom į kalnus, kur turėjo vykti mūsų koncertas – „Hamilton Lodge“, atrodė, kad patekom į kitą pasaulį: mažos trobelės, laukuose besiganančios karvutės, ir visa tai čia pat šalia tavęs. Tuo metu, kai buvom Šveicarijoje, visi, manau, pamiršom apie buvusius nesutarimus, buvo tikrai tobulas laikas, kartu ir atskirai“, – sakė K.Kielaitė-Sienkievič.

Asmeninio albumo nuotr./Grupės „MaNNazz“ turas po Europą
Asmeninio albumo nuotr./Grupės „MaNNazz“ turas po Europą
Asmeninio albumo nuotr./Grupės „MaNNazz“ turas po Europą
Asmeninio albumo nuotr./Grupės „MaNNazz“ turas po Europą

Grupė po Europą keliavo daugiau nei mėnesį. Pasak K.Kielaitės-Sienkievič, šis rizikingas sumanymas leistis į tokią kelionę pasiteisino.

„Aš iki šiol nesuvokiu, kokia esu apdovanota šia kelione. Dėkoju Dievui, kad išdrįsom rizikuoti, nes žmonių, kurie mus sutiko, gerumas buvo nesuskaičiuojamas ir neįkainojamas, visi jautėmės tarsi princai ir princesės. Mintyse savęs vis klausiu, kaip gi taip gali būti, mes juk paprasti keleiviai, muzikantai, jie mūsų nepažįsta, tad už ką mums tokia malonė?“ – užsienyje sutiktiems žmonėms dėkojo grupės „MaNNazz“ vokalistė.

Grįžusi iš kelionės grupė nežada ilsėtis – jau dabar planuoja naujų vaizdo klipų išleidimą bei ruošiasi debiutinio grupės albumo „Hopes“ pristatymo turui Lietuvoje.

„Būdami Blatene, Šveicarijoje, nufilmavome dainos „Tomorrow the sun will rise“ vaizdo klipą – žiūrovai jį pamatys jau po mūsų Europos turo, kaip ir visus gyvo garso vaizdo įrašus, kuriuos padarėme kelionės metu“, – apie artimiausius planus pasakojo K.Kielaitė-Sienkievič.

Nuostabūs vaizdai ir nesuvaidintos emocijos – naujausiame grupės „MaNNazz“ Europos turo vaizdo dienoraštyje:

VIDEO: Grupės „MaNNazz“ kelionė po Europą: įstabi Šveicarijos gamta ir koncertai kalnuose
VIDEO: „MaNNazz“ kelionė po Europą: Albanijos skurdas ir koncertą sutrikdžiusi policija
VIDEO: Grupės „MaNNazz“ turas po Europą: bemiegės naktys, beprotiškas karštis ir pikta kaimynė
VIDEO: Grupės „MaNNazz“ gastrolės Europoje: linksmybės Lenkijoje ir žavintis slovakų svetingumas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius