Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gruzijos milijonieriaus dukra atskleidė, kodėl iširo jos santuoka: „Negali būti kartu dėl vaikų“

Visai neseniai Gruzijos milijonieriaus Valerijaus Gelašvilio dukra Sofio Gelašvili džiaugėsi laimingu vedybiniu gyvenimu kartu su sporto treneriu Dominyku Niūniava, jiedu susilaukė ir dukters. Tačiau po dvejų santuokos metų pora nusprendė sukti skirtingais keliais. Nors griežtai auklėta Sofio nelabai linkusi kalbėti apie tai, kas vyksta šeimoje, po kelių tylos mėnesių ji vis dėlto pasiryžo apie tai prabilti.
Sofio Gelašvili ir Dominykas Niūniava
Sofio Gelašvili ir Dominykas Niūniava / „Kanapinių“ ir asmeninio albumo nuotr.

Apie iširusią šeimą ir iš to gautas gyvenimo pamokas 24-erių Sofio papasakojo LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

Sofio su Dominyku susituokė vos po pusmečio draugystės, kai jai tebuvo 21-eri. Paklausta, ar nemano, kad tai ir buvo jos klaida, moteris patikino pati nežinanti atsakymo į šį klausimą – juk tuomet viskas atrodė kitaip.

„Nežinau, ar galima sakyti, kad paskubėjau. Žinot, kaip pradžioje būna – niekada net negalvoji apie tokius dalykus, paskubėjai ar ne. Tiesiog viskas atrodo kaip pro rožinius akinius. Jie dingsta su laiku“, – laidoje „Nuo... Iki...“ kalbėjo S.Gelašvili.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru Dominyku
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė su vyru Dominyku

Prieš dvejus metus įvykusios Sofio ir Dominyko vestuvės buvo išties įspūdingos. Iš pradžių pagal vietines tradicijas jie tuokėsi Gruzijoje, vėliau šventę iškėlė ir Lietuvoje. Prisiminusi santuoką Sofio neslepia, kad vestuves paskubino ir šeimos papročiai, kurių griežtai laikomasi. Prašymo tekėti ji sulaukė vos po dviejų mėnesių draugystės. Tačiau tai, anot Sofio, neturėtų stebinti.

„Pas mus iki vestuvių nėra priimta draugauti ilgą laiką. Pas gruzinus dažniausiai peršasi iš karto. Aišku, kurį laiką pažįstant vienas kitą – mes su Dominyku ilgą laiką buvome geri draugai mokykloje“, – gruzinų tradicijas pasakojo S.Gelašvili.

Neilgai trukus jaunavedžiai pranešė džiugią žinią apie tai, kad jų šeima pagausės. Vis dėlto net ir gimusi dukrai porai nepadėjo išsaugoti santuokos.

„Aišku, vaikų visada labiausiai gaila, bet dėl vaiko laikyti šeimą, jeigu tėvams nėra gerai, manau nereikėtų. Vaikai viską jaučia“, – atsakė Sofio, paklausta, ar negalvojo bandyti sulipdyti santykių vien dėl dukters gerovės.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė ir Dominykas Niūniava
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sofio Gelašvili-Niūniavė ir Dominykas Niūniava

Sofio įvardija ir iširusios santuokos priežastis. Moters teigimu, ji ir Dominykas iš tiesų buvo labai skirtingi, tačiau šių skirtumų iki vedybų ji nelabai pastebėjo. „Pradžioje daug kas nepastebi“, – įsitikinusi S.Gelašvili.

Sofio po motinystės atostogų vėl dirba – vadovauja savo grožio salonui, o kartais ir pati jame daro makiažus. Neseniai ji su šeima atostogavo Venesueloje, kur jos tėvas šiuo metu stato viešbutį. Sofio neslepia, kad būtent kelionės, darbas ir sportas padėjo jai atsitiesti po skyrybų.

„Vis kažkuo užsiimdavau, kad negalvočiau apie tai. Tai viskas taip ir praėjo, su laiku užsimiršo“, – laidoje „Nuo... Iki...“ sakė S.Gelašvili.

Teismas oficialiai poros dar neišskyrė, tačiau Sofio ir Dominykas po vienu stogu nebegyvena jau pusmetį. Moteris pripažįsta, kad iš šios santuokos šio to ir išmoko. „Galbūt tai ir buvo pamoka, kad reikia atsargiau į viską žvelgti, žiūrėti iš kitos pusės ir niekur neskubėti“, – svarstė S.Gelašvili.

Organizatorių nuotr./Sofio Gelašvili
Organizatorių nuotr./Sofio Gelašvili

Nors gyvenimas milijonieriaus šeimoje iš šalies gali pasirodyti patrauklus, Sofio laidoje paatviravo ir apie griežtas taisykles, kurios jos šeimoje visada galiojo. Sofio tėvas akylai ją prižiūrėdavo, sekdavo kiekvieną žingsnį, namo ji turėdavo grįžti vos pradėjus temti. Tėtis ją visada vežiodavo į mokyklą ir iš jos, o kalbų apie vaikinus ilgą laiką net negalėjo būti.

„Taisyklės pas mus visada būdavo daug griežtesnės nei pas kitus vaikus. Bet iš tiesų aš dabar esu labai dėkinga, kad mane taip prižiūrėjo. Vis tiek paauglystėje kitaip apie viską galvoji“, – neslėpė S.Gelašvili.

Sofio atskleidė, kad pastaruoju metu vaikinų dėmesio jai netrūksta. Ji sako vis dar neprarandanti tikėjimo amžina meile: „Manau, viskas yra įmanoma.“

Sofio tėvas visada norėjo, kad jo žentas būtų gruzinas. Tad ar gali būti, kad šis jo noras išsipildys? „Apie tai negalvoju. Man nėra didelio skirtumo, lietuvis ar gruzinas. Bet tiesiog šiuo metu apie tai net nemąstau“, – laidoje „Nuo... Iki...“ teigė S.Gelašvili.

Paklausta, ar nebijotų vėl nerti į naujus santykius ir ar nenusivylė vyrais, Sofio tai paneigė: „Kodėl? Kiekvienas žmogus yra asmeniškai kitoks. Kaip bus, taip bus. Niekada nežinosi.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Skyrybas išgyvenusi Sofio Gelašvili atsigavo Venesueloje: „Dabar jaučiuosi kaip niekad laiminga“

TAIP PAT SKAITYKITE: Sofio Gelašvili pirmagimei surengė 1-ojo gimtadienio šventę: „Net graudinuosi – kaip ji greit auga“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius