-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Humoristas Mantas Katleris prisipažino turįs „degrado laipsnį“

„Kai nori trenkti moteriai, užsimoti užtenka ir mažiau“, – Lietuvoje yra nedaug žmonių, kurie tokiais dalykais išdrįstų juokauti garsiai, tačiau aštrūs humoristo Manto Katlerio pasisakymai jau tapo jo vizitine kortele.
Mantas Katleris
Mantas Katleris / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Visgi jokio paslėpto smurto propagavimo čia nėra – tokius žodžius išprovokavo šio trečiadienio azartiškasis LNK humoro mega šou „Su cinkeliu“, kurį veda aktorius Mantas Stonkus. Kiekvienoje laidoje dvi žinomų žmonių komandos atlikinėja įvairias užduotis, susijusias su juokingiausiais ir populiariausiais „Youtube“ vaizdo įrašais iš viso pasaulio.

Kartu su Livija Gradauskiene Mantas žaidė radistų vadovaujamoje komandoje ir dėl pergalės kovojo prieš grupės DAR vaikinus – Arvydą Martinėną-Vudį ir Algirdą Grudinskį-Grūdą. Buvo akivaizdu, kad daugybę laiko internete praleidžiantis humoristas šiame žaidime jautėsi kaip žuvis vandenyje.

„Jei aš nesu to matęs, reiškia, šitas vaizdelis negali turėti daug peržiūrų“, – komandos narius patikino M.Katleris. Su laidos vedėju M.Stonkumi vyras pradėjo juokauti apie, tai jau porą metų studijuoja „Youtube“ universitete.

Gedimino Vaitiekūno nuotr./Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius, Livija Gradauskienė ir Mantas Katleris
Gedimino Vaitiekūno nuotr./Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius, Livija Gradauskienė ir Mantas Katleris

„Tai kokį jau laipsnį turi?“ – M.Katlerio pasiteiravo M.Stonkus.

„Degrado“, – juokdamasis atsakė humoristas. Visgi jo įgūdžiai komandai tikrai pravertė – kai kurioms užduotims M.Katleris nesugaišdavo nė trijų sekundžių.

Susižavėjimo komandos kolega neslėpė ir L.Gradauskienė. „Suprantu, kad pati esu jau toli nuo šiuolaikinės realybės ir jaunimo, bet Mantas šiandien mane nustebino dar labiau! Štai pasirodo, šiuolaikiniuose universitetuose galima ir degradavusio profesoriaus laipsnį pelnyti... Esu visiškai apakusi ir suprantu, kad man tos tobulybės pasiekti nebelemta“, – juokėsi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius