Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Humoro klubo“ komikų atsakas žaibiškai išgarsėjusiai Emai: sukūrė laidą „Nėra kaip nėra“

LNK laidoje „Yra kaip yra“ šią savaitę pasirodžiusi Anglijos lietuvė Ema, kuri teigė esanti per graži, jog susirastų darbą, sukėlė tikrą diskusijų audrą socialiniame tinkle. Netruko sureaguoti ir „Humoro klubo“ komikai Mantas Bartuševičius bei Vaidotas Šiožinis, sukūrę trumpą laidą „Nėra kaip nėra“.
Mantas Bartuševičius ir Londone gyvenanti Ema
Mantas Bartuševičius ir Londone gyvenanti Ema / Stop kadras ir LNK nuotr.
Temos: 1 LNK

Socialiniame tinkle it žaibas išplito komikų sukurtas vaizdo įrašas, kuriame laidos „Nėra kaip nėra“ pašnekovas Mantas teigia esantis irgi per gražus darbui.

„Esu per gražus būti radijo laidų vedėju, mechaniku ar paprasčiausiu puzlės testuotoju. Visi mano pokalbiai baigiasi per penkias minutes, nes jie man sako, kad „like“ neturiu reikiamos patirties“, – savo patirtimi dalijosi 27-erių Mantas.

Vaizdo įrašas, kurį lydėjo prierašas „Kai tiesiog esi per gražus“, sulaukė didžiulio susidomėjimo – trečiadienio vakarą jis buvo peržiūrėtas daugiau nei 35 tūkst. kartų.

Ema išgarsėjo po to, kai laidoje „Yra kaip yra“ pasisakė, kad dėl grožio jai labai sunku susirasti darbą.

Mergina sako Anglijoje dirbusi televizijos operatore, filmavo bokso varžybas. Tuo metu darbdaviai vyrai ne kartą jai yra sakę, kad jos darbas – ne filmuoti, o vaikščioti podiumu.

„Bet man šis darbas labai patinka dėl to, jog dauguma kolegų – vyrai. Pati darbo atmosfera tada daug smagesnė“, – sako Ema.

Ema laidoje teigė, kad dabar dažnai tenka dalyvauti įvairiuose darbo pokalbiuose, tačiau jeigu jie vyksta su moterimis, greitai pasibaigia: „Visi pokalbiai trunka 5 minutes ir sako, kad paskambins, bet viskas tuo ir baigiasi“.

Laidoje „Yra kaip yra“ ji teigė išsiskirianti tarp eilinių bričių, kadangi kiekvieną dieną mėgsta puoštis – aukštakulniai, ryškus makiažas, todėl ji mato, kad vietinės merginos jai pavydi jos grožio.

Laidos vedėjos paklausta, ar per ilgi nagai netrukdo susirasti darbą, Ema atkirto: „Man trukdo ne nagai, o bobos!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius