Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Humoro klubo“ programose nebeliko komiko Justino Jankevičiaus

Žinomo komiko Justino Jankevičiaus pasirodymo scenoje „Humoro klubo“ gerbėjai visad laukia nekantriai. Tačiau sausį ir vasarį numatytose klubo gastrolėse Lietuvoje, Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje ilgametis „Humoro klubo“ narys Justinas nepasirodys. Žmonės.lt žiniomis, J.Jankevičiaus ir „Humoro klubo“ keliai yra išsiskyrę. Tik kol kas neaišku – laikinai ar visam laikui.
„Humoro klubas“
„Humoro klubas“ / Artūro Bulotos nuotr.

Sausį ir vasarį „Humoro klubas“ gastroliuos Lietuvoje ir užsienyje su programomis „Kam tas „kaip?“ ir „Duok dėdei bučkį“.

Gastrolių anonsuose skelbiama, kad žiūrovai užsienyje išvys Mantą Stonkų, Paulių Ambrazevičių, Mantą Katlerį ir Dominyką Klajumą. O Lietuvos miestuose prie šios kompanijos prisijungs Mantas Bartuševičius. 

Justino Jankevičiaus pavardės šiose programose nebeliko. Lyg sutapimas – komikas žiniasklaidai neseniai užsiminė, kad ruošia savo solinį humoro šou.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Paulius Ambrazevičius
Ryčio Šeškaičio nuotr./Paulius Ambrazevičius

„Humoro klubo“ komikas ir vadybininkas P.Ambrazevičius apie tokius pokyčius atvirauti nenori. 

„Tiesą sakant, nežinau, ką dabar galiu pasakyti. Kol kas jis (Justinas – red.) su mumis nepasirodo, bet kad būtų išėjęs iš „Humoro klubo“, tai ne. Tiesą sakant, aš nebaisiai noriu kalbėti šia tema“, – Žmonės.lt ​sakė P.Ambrazevičius. 

Nekalbus buvo ir pats J.Jankevičius, paklaustas, kodėl nebepasirodo su „Humoro klubu“.

„Na, nematyti manęs, tai nematyti... Ačiū labai, kad pastebite, tačiau to nekomentuosiu“, – Žmonės.lt sakė J.Jankevičius. 

Paklaustas, kada jo gerbėjai išvys solinį humoro šou, Justinas Žmonės.lt sakė: „Nelabai dar noriu apie tai kalbėti – kada jau bus, tada ir papasakosiu, kol kas neturiu dar ką pasakyti.“

ANGLIJA.today nuotr./Justinas Jankevičius
ANGLIJA.today nuotr./Justinas Jankevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius