Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Devilstone“ atvyksta hipiai iš Japonijos „Kikagaku Moyo“

Liepos 11–14 dienomis Anykščiuose vyksiantis „Devilstone“ 2019 kviečia pasinerti į harmoningą ir dinamišką „Kikagaku Moyo“ muzikinę utopiją. Tarp Tokijo ir Amsterdamo laviruojantis multiinstrumentalistų penketas iš garsų dėlioja psichodelinę muziką, pasitelkdami progresyvaus roko, krautroko, folkmuzikos ir 1970-ųjų roko skambesį.
„Kikagaku Moyo“
„Kikagaku Moyo“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Kikagaku Moyo“ kūrybinė misija – klausytoją perkelti į harmoningą utopinę realybę, kurioje gerai jaučiasi ir kūnas, ir protas. Tai įgyvendinama svaiginančiomis kompozicijomis, vintažine įranga, elektriniais gitariniais efektais ir puikiai įsisavintais 1970-ųjų psichodelinio roko elementais.

„Kikagaku Moyo“ – tai lyg tarpininkai tarp Tolimųjų Rytų ir Vakarų muzikinių pasaulių visais savo veiklos aspektais. Amsterdame grupės narių įkurta įrašų leidykla didina ir kitų Azijos atlikėjų matomumą. Tokijo gatvėse muzikuoti pradėjusiam kolektyvui gimtinėje greitai pasidarė ankšta – dabar jie ten netgi retesni svečiai nei Europos ar JAV festivalių scenose.

Asmeninio albumo nuotr./„Kikagaku Moyo“
Asmeninio albumo nuotr./„Kikagaku Moyo“

Pernai trečią albumą išleidusių „Kikagaku Moyo“ koncertiniai pasirodymai gerokai skiriasi nuo įrašų, todėl niekuomet nebūna nuspėjami ar vienodi. Japonų kuriama psichodelinė muzika lengvai pasiduoda improvizacijai. Tačiau tai nėra tiesiog dar viena scenoje džiaminanti grupė. Klausantis „Kikagaku Moyo“ gyvai tampa aišku, kad kiekvienas improvizacinis ėjimas atliekamas su iš anksto apgalvotu tikslumu.

Asmeninio albumo nuotr./„Kikagaku Moyo“
Asmeninio albumo nuotr./„Kikagaku Moyo“

„Devilstone“ organizatoriai prognozuoja, kad „Kikagaku Moyo“ pasirodymas festivalio Rytų scenoje bus, ko gero, stipriausias psichodelinės muzikos momentas festivalio istorijoje.

Alternatyvios muzikos festivalis „Devilstone“ vyks liepos 11–14 dienomis Anykščiuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius