Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į J.Statkevičiaus šou atvykusi A.Jagelavičiūtė atsakė, kodėl neturi nė vieno jo rūbo

Juozo Statkevičiaus naujausios kolekcijos pristatymo šou trečiadienio vakarą pritraukė būrį garsenybių, tarp kurių – ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Nuomonės formuotoja prisipažino dizainerį visada laikiusi savo „švyturiu“, tačiau šiuo metu neturinti nė vieno jo kurto drabužio.
Juozas Statkevičius, Agnė Jagelavičiūtė, Saugirdas Vaitulionis
Juozas Statkevičius, Agnė Jagelavičiūtė, Saugirdas Vaitulionis / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Į kolekcijos pristatymą stilistė, rūbų dizainerė, buvusi mados žurnalo „L'Officiel“ redaktorė Agnė Jagelavičiūtė atvyko pakiliomis nuotaikomis. Pasipuošusi Kristi Andress kostiumėliu, moteris tikino, kad šį įvaizdį pasirinko paklausiusi paties J.Statkevičiaus patarimo.

„Šiam vakarui rinkausi klasikinį juodą kostiumą, kadangi ir pats Juozas pabrėžia, kad visada saugiausia rinktis klasiką“, – šypsojosi A.Jagelavičiūtė.

Ji taip pat prasitarė, kad kūrėjo kelią stebi jau ilgus metus ir jis jai yra artimas.

„Pati mokiausi drabužių dizainą, o Juozas man visada buvo švyturys. Jo visus pasirodymus ir kolekcijas nagrinėdavau dar tada, kai nebuvo interneto ir tekdavo vartyti žurnalus“, – prisiminė A.Jagelavičiūtė.

Paklausta, kiek dizainerio drabužių rastų savo spintoje, Agnė prisipažino, kad šiuo metu nė vieno J.Statkevičiaus kūrinio neturi.

„Mūsų draugystė banguoja. Tai čia turi, čia neturi. Štai, žiūrėk, susipykom ir jau Juozo drabužį pardaviau. Bet šiandieną tikrai įsigysiu jo nors vieną kurtą suknelę!“ – žadėjo žinoma nuomonės formuotoja.

Primename, kad trečiadienio vakarą Vilniaus „Litexpo“ rūmai ir vėl alsavo ypatinga dvasia, nes čia pristatyta J.Statkevičiaus 2022-ųjų pavasario ir vasaros couture kolekcija. Tai – jau 14-asis grandiozinis Juozo šou.

Paskutinį kartą tokio formato Juozo Statkevičiaus šou vyko dar 2019-aisiais. Vėliau, planus sujaukus koronavirusui, kolekcijų pristatymus dizaineriui teko organizuoti virtualiu būdu.

Trečiadienį kolekciją buvo galima išvysti du kartus. Pirmasis teatrališkas pristatymas buvo surengtas keliomis valandomis anksčiau, o VIP svečiai gavo kvietimus į vėlyvesnį šou, kuris prasidėjo kiek po devintos vakaro.

VIDEO: Į Statkevičiaus šou susirinkę svečiai džiaugėsi galimybe: „Būti renginyje dabar įgavo visai kitą prasmę“

Savo akimis pamatyti kolekcijos ir pasveikinti dizainerio atvyko verslininkė Daina Bosas, atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu, „influencerė“, atlikėjas Donatas Montvydas su žmona Veronika, stilistė, „influencerė“ Agnė Jagelavičiūtė, nuomonės formuotoja ir verslininkė Karolina Meschino su mylimuoju reperiu Dominyku Ježeriu-OG Version, Vytenis Pauliukaitis su Eugenijumi Skerstonu, Erika Vitulskienė ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius