Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į labdaros renginį su V.Siegel atvykęs D.Bunkus jau dabar sūnų moko, kaip svarbu padėti kitiems

Šeštadienio vakarą krepšininkas Rimantas Kaukėnas kvietė prisiminti tuos, kurių drąsa žavi kiekvieną – vaikus, kovojančius su sunkiomis ligomis. Užutrakio dvare vykusiame labdaringame renginyje susirinko keli šimtai garbingų svečių, aukoti kvietė ir šiuo metu Vilniuje viešintys verslininkas Danielius Bunkus su sužadėtine Viktorija Siegel.
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Greta didingo Galvės ežero įsikūrusio Užutrakio dvaro susirinko apie 300 svečių: žymūs sportininkai pramogų pasaulio, verslo ir politikos atstovai kartu su šeimomis. Labdaros renginiams neabejingi ir šiuo metu Kanuose gyvenantys verslininkas Danielius Bunkus su sužadėtine Viktorija.

Rugpjūčio mėnesį praleidę gimtinėje, abu pabrėžia – sulaukę krepšininko Rimanto Kaukėno kvietimo apsidžiaugė. Kaip patys sako, tokių renginių reikia kaip įmanoma daugiau.

„Stengiamės kaip įmanoma dažniau aukoti, padėti tiek organizacijoms, tiek pavieniams žmonėms. Padėti tiems, kuriems pagalbos tikrai reikia“, – atvykęs į renginį kalbėjo Danielius Bunkus.

Sužadėtiniai džiaugėsi krepšininko iniciatyva, rengiamais labdaros renginiais. Ir pabrėžia – nepabijokime gerų darbų daryti garsiai: „Kai pats įkvepi, pats darai gerą, įkvepi ir kitus būti geresniais. Žmonės linkę aukoti tada, kai kažkas paskatina, pataria, todėl Rimantas yra šaunuolis“.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel

Viktorija Siegel paantrina, kad suvokimas, jog padėti kitiems yra būtina, yra vienas iš juos siejančių bruožų. Nuo pat draugystės pradžios jie ne tik stengėsi remti finansiškai, bet ir suteikti emocinę pagalbą. Šį bruožą jie tikisi perduoti ir ateities kartoms.

„Man nuo mažens skiepijo šias vertybes, ugdė, kad būtina padėti kitiems, kai tik galiu, turiu ištiesti pagalbos ranką. Tai perduosime ir kitai kartai“, – sako V.Siegel, renginiui pasipuošusi „Top to bottom“ suknele.

„Kristupas kartu su mumis lanko kitas šeimas, puikiai sutaria su vaikais, kuriems reikia pagalbos. Būna, kad sūnus lieka pas juos, arba vaikai nakvoja pas mus“, – pasakoja D.Bunkus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu

Tiesa, neseniai pusmečio gimtadienį atšventusi Danieliaus ir Viktorijos pirmagimė Nicole liko namie – pas Viktorijos Siegel mamą. Kol kas mažoji tokiems renginiams per maža. Ir, kaip juokėsi tėvai, būtų buvę sunku su ja atvykti dėl besikeičiančių nuotaikų: „Šiuo metu ji išgyvena tikros damos etapą, jau ryškiau reiškia savo emocijas“, – juokiasi tėvai.

Vis dėlto tiek Danielius, tiek Viktorija sako, kad šis pusmetis buvo tiesiog nuostabus. Jųdviejų dukra prisitaikė prie dažnai keliaujančių tėvų rėžimų, todėl nebuvo sunku nei persikraustyti į užsienį, nei dabar – vasarai grįžus į Lietuvą.

„Šis laikotarpis buvo tiesiog nuostabus. Kaip ir kiekvienam tėvui, vaikai atneša tik gražiausias emocijas“, – sako abu.

Pavasarį į šiltuosius Kanus persikrausčiusi šeima sako, kad namų ilgesys greitai nugalėjo. Ir nors šiuo metu Viduržiemio pakrantėje šviečia saule, o Lietuvą gaubia dėmesys, abu džiaugiasi spėję ne tik pabūti su artimaisiais, bet ir pakeliauti, pabūti pajūryje.

Daugiau renginio akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius