Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą atvykstanti humoristė Gina Yashere seniau dirbo liftų inžiniere

Šios moters vardą puikiai žino tie, kas domisi ir žiūri humoro serialus bei laidas. Gina Yashere gerai pažįstama Anglijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų publikai, jos klausėsi ir juokėsi didžiausios pasaulio arenos Japonijoje, Dubajuje, Honkonge, Singapūre, Austalijoje, Kanadoje ir Pietų Afrikoje.
Gina Yashere
Gina Yashere / Asmeninio albumo nuotr.

Jau sausio 22 dieną viena geidžiamiausių humorisčių pasaulyje lankysis ir Lietuvoje. Vienintelį Ginos Yashere standupą bus galima išvysti sausio 22 dieną tarptautinio komedijų festivalio „Vilnius Comedy Fest“ metu.

Humoro pasaulyje Gina Yashere neabejotinai priklauso pasaulinio lygio žvaigždėms ir yra gavusi begalę tai patvirtinančių apdovanojimų.

Asmeninio albumo nuotr./Gina Yashere
Asmeninio albumo nuotr./Gina Yashere

Ji pelnytai vadinama viena juokingiausių Jungtinės Karalystės moterų, drąsiai ir su šypsena kalbančių apie savo odos spalvą ir rasizmą bei apie savo ankstesnį užsiėmimą – prieš imdamasi juokinti žmones Gina Yashere dirbo… liftų inžiniere. Ir tai tik labai maža dalis temų, kurias savo pasirodymų metu paliečia garsioji standuperė.

Kaip humoristė debiutavusi Edinburgo festivalyje vėliau Gina Yashere dalyvavo galybėje TV šou – pradedant „The Lenny Henry Show“,„Mock the Week“,„Live at the Apollo“ ir baigiant „Don’t Sit in the Front Row“ bei „Celebrity Come Dine With Me“.

VIDEO: GINA YASHARE sausio 22d. Vilniuje

Tarptautinis komedijų festivalis „Vilnius Comedy Fest“ organizuojamas jau antrus metus iš eilės. „Compensa“ koncertų salėje sausio 21-24 dienomis vyksiančio renginio programoje žiūrovų laukia vien tik aukščiausios klasės humoras.

Sausio 21 dieną festivalį atidarys improvizacijos teatras „Kitas kampas“. Sausio 23-ą bus galima išvysti vienintelį žmogumi-orkestru vadinamo Michel Lauzière pasirodymą Lietuvoje.

Sausio 24 dieną festivalio lankytojų laukia net du pasirodymai. Vienas jų skirtas specialiai šeimoms. Tai talentingo, išradingo, nuotaikingo ir netradicinio mimo Daniel Mime šou. Lotynų muzikos ritmais, žongliravimu ir šokiais festivalį uždarys trio „Olé!“.

Bilietais į festivalį prekiauja „Bilietai.lt“

Asmeninio albumo nuotr./Gina Yashere
Asmeninio albumo nuotr./Gina Yashere

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius