Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą grįžusi Jūratė Bitinaitė pristatė nėštumo metu rašytą knygą: „Dukra man suteikė sparnus“

Į Lietuvą grįžusi buvusi populiari televizijos laidų vedėja, o dabar holistinio gyvensenos ir asmeninio augimo konsultantė Jūratė Bitinaitė pirmadienio vakarą atvėrė naują gyvenimo lapą. Susirinkusiems svečiams sostinėje ji pristatė savo pirmąją knygą „Pasaulis tavo širdyje“.
Jūratė Bitinaitė
Jūratė Bitinaitė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Drauge su vyru Mario Sanchez Avila, pasaulyje garsiu fizioterapeutu, į Lietuvą trumpam grįžusi Jūratė Bitinaitė atvira – pristatant savo pirmąją knygą aplanko nuostabus jausmas. Ypač, jog ją rašė laukdamasi savo pirmagimės.

„Tai man padėjo būti savyje, ramybėje, vidiniame susikaupime. Žinojimas, kad laukiuosi dukters man suteikė sparnus, davė naujas galimybes. Šie metai išties labai vaisingi, gausūs ir dosnūs“, – kalbėdamasi su 15min šypteli Jūratė Bitinaitė.

Moteris pasakoja, jog knygos gimimą paskatino tiek aplinkiniai, tiek vidinis noras sava patirtimi pasidalyti su kitais. O kiekviename knygos rašymo etape J.Bitinaitę palaikė ir sutuoktinis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jūratė Bitinaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jūratė Bitinaitė

Knygoje „Pasaulis tavo širdyje“ atskleidžia, kaip vyko jos kelionė po visą pasaulį, kol ji pagaliau pasiekė tikslą – grįžo į save.

„Mes daugelis galvojame, kad kiti neklysta, kad kitiems geriau sekasi, tad šios knygos esmė yra parodyti, kad viskas yra priešingai. Mes turime turėti drąsą klysti“, – sako knygos autorė.

Žinoma moteris neslepia, kad ilgą laiką jos visas dėmesys buvo skirtas tik karjerai ir socialiniam statusui, o gyvenimas lėkė tokiu tempu, jog jo nepavyko sustabdyti. Vis dėlto sau vieną dieną pasakiusi „gana“, ji pradėjo naują etapą. Etapą, kuriame klausėsi savo širdies.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Jūratė Bitinaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Jūratė Bitinaitė

„Ne kartą esu suklupusi, suklydusi, tačiau tame aš įžvelgiau cikliškumą, man buvo labai svarbu suvokti, kodėl tam tikri dalykai kartojasi. Buvo svarbu įsivardinti intencijas, kodėl mes leidžiamės į šias dideles gyvenimo keliones.

Kiekvienas turime savo kelionę, pasaulį, bet kol mes jo nekursime ir nepuoselėsime iš vidaus, visi kiti ieškojimai nesuteiks prasmės taip, kaip įsiklausius į savo širdį“, – sako J.Bitinaitė.

Pirmosios knygos autorė sako – nuo laukiančio gyvenimo pernelyg dažnai mus skiria tik baimė – baimė klysti ir keistis, pripažinti ir būti vienam. Tačiau pradėjus keliauti savęs link, baimę galime išmokti keisti drąsa – drąsa pažinti ir patirti, drąsa kurti ir būti.

„Šiuolaikiniam žmogui gyventi darosi tik sudėtingiau – spaudžiamas vis augančių atsakomybių, vis didėjančių lūkesčių sau, naviguojantis socialinių tinklų ir kasdienės rutinos labirintuose, jis bunda ir ieško naujų būdų, kurie padėtų nepasimesti ir suteiktų pasitikėjimo savimi.

Mokėjimas sustoti, įsigilinti į save, ir suvokti, kas mums iš tikrųjų svarbu, padeda kurti pozityvesnę kasdienybę ir galiausiai – norimą ateitį“, – sakė Jūratė Bitinaitė.

Knygos pristatymo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius